Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

Bu fenerlilere acıyorum artık. Adam 350 şampiyonluğumuz var diyor bunlar inanıp peşinden koşuyor. Ligden çekileceğiz diyor yine peşinden koşuyorlar. Ama sonunda her zaman g.t gibi ortada kalıyorlar :D

Ee ne şeyime toplandı o kadar adam şimdi. ahahahaha ulan ali ya, şımarık şey seni

Fetullah Gülen denilen sümüklü millete doğum gününü kutlatmak için “kutlu doğum haftası” diye şey uydurmuştu. Senelerce bizim cahil millet de kutlu doğum kutlamıştı.

Bu ananas Ali de şimdi kongre ayağına millete doğum gününü kutlatıyor. Efendisini örnek almış.

Butun bu ligden cekilme,super kupaya cikmama laflari tamamen lig sampiyonlugu icin ayricalik elde etme.Simdi bunlarin maclarindaki hakem kararlarini ozellikle izleyin.Rakipleri lehine bir tane penalti,kirmizi cikmayacak.En ufak temas alan Fenerli oyuncuya penalti calinacak.

Yav neyini anlamadiniz?

Ali Koç: “Süper kupa maçına çıkmama kararı aldık.”

Sonra dedi ki> ligde as kadroyla devam edip sampiyonluk kupasini getirecegiz.

e noldu schalke'yi alıyorlardı en son?

Taraftar maca cıkın diye twit atıyorlar diye cıkarlar

herif 20bin kisiyi sirf Süper Kupa macins cikmamk icin cagirmis, bir Final daha kaybetmeyi kaldiramam diye

bu adamin herkesten saklanan bir engeli olabilir mi acaba? zihinsel acidan diyorum

bana hal hareketleri cidden normal gelmiyor yillardir

saglikli bir insan böyle cümleler kuramaz

Neyse maca gecelim.

Mazinde şikeler yatar.
Korkak fenerbahçe
Megafonlu Ali Koç'u var
Tirsak fenerbahçe

Geri
Üst Alt