Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

eğer bu açıklamadan sonra tff ileri tarihe alırsa der ki biz ali koçun köpeğiyiz.O yüzden aldık ileri tarihe demek olur ki bu yüzden almazlar ileri tarihe
Maçı biletleri falan satılmaya başlandı. Ve tarihi erteleme yok diye net bir şekilde duyurdular yabancı hakem verirler o tarihte oynanır. Ama Kokaklar kurulu varken sen de haklısın.

Biz koyunca sezon bitecek diye korkmayın, her gün öleceğinize bir gün ölün.

Bizimkiler deklarasyon yayinlasin, madem Fener kupa macina cikmiyor yarin aksama kadar muddet desinler. Oyuncular bosuna yorulmasin oynanmayacak mac icin seyahat yapamayiz diye. Onu da ben mi dusuneyim? ;D
Jk fener'e karşı çekildiğinde fener'in stadyuma gelmesi gerekiyordu. Maç saatinden sonra 15 dk falan bekleniyor daha sonra maç tatil ediliyordu sanırım. Rambo Okan gibi bir gün önceden stadyuma girip panonun arkasında falan bekleyebilirler

Komik hareketler
GKLzcUIXAAABjYB

Dünyaca ünlü oyuncu R ile anlaşmalara başlanmıştır minvalinde 1 kap

Ali Koç: "Faili meçhul olay çözülene kadar Trabzon deplasmanına gitmeyelim opsiyonu var. Bu opsiyon aklımıza yatıyor ama sadece 3 puan değil 6 puan eksiliyor. Yarışı etkiler. Yine U-19'la gidelim fikri var."

Bu da salakca bir soz, neymis bundan sonra Trabzon ile resmi maca cikmayi dusunmuyorlarmis. Yani her sene -6 puan olmaz ki oyle. Sen iki macta sahaya cikmazsan direk kumeye dusuyorsun.

yahu o degilde okadar taraftar topladılar tribüne bu kararların üzerine hiçmi eleştiren napıyoruz biz diyen olmamış moronlarda

Türk hakemleri de onur yokta. Biraz onurların varsa yabancı Hakem geldiği gibi maçlara çıkmamaları gerek tüm liglerde tabi bunu onurlu şerefli insanlar yapar

Bizimkiler deklarasyon yayinlasin, madem Fener kupa macina cikmiyor yarin aksama kadar muddet desinler TFF'den net bir karar istiyoruz diye. Oyuncular bosuna yorulmasin oynanmayacak mac icin seyahat yapamayiz diye. Onu da ben mi dusuneyim? ;D
Maç saatinde hazır olmalısın maç yerinde. Dediğin gibi bir şey olmuyor. Bizim çekildiğimiz basket maçında Fb maç saatinde salondaydı hakemlerle birlikte diye hatırlıyorum.

bunlar cidden mal süper kupaya yabancı hakem istiyorlar peki lig maclarına ?

Geri
Üst Alt