Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

Bunun götu yemez ya u19 ilr çıkmaya. Galatasaray adamı ne yapar o zaman?

Tff'ye rest çekiyor aklınca. Ya ertelersin ya da çıkmayız diye. Paşa paşa as kadrosuyla çıkacaklar.

Yine mi çekilmediler? Hiç çekilmiyorsunuz. Biraz sözünüzün eri olun

Hadi bu ezik kompleksli herif iyice kafayı sıyırdı, yanında bir tane bile yarım akıllı biri yok mu. Bakın akıllı bile demiyorum yarım akıllı diyorum.

Adam göreve geldiğinden beri yalan dolan, hala kandirabiliyor febe taraftarını işin ilginci o. Tonla adami topladi oraya sonra qandırdım xd geri gönderdi. Yarın bişe olsa yine gelir bu davarlar.

İlk günden yazdım nereye çekiliyonuz, keşke yanlışlıkla çejiliverseler oldu bittiye gelse diye
koç bu sene bırakıyprum falan diye başarısızlığı şimdiden kendi üstünden atmak isterken saran aday olunca ne yapacağını şaşırdı ve trabzon maını fırsat bilip yine dikkat dağıttı diye
Neyse gelinen noktada tek bir puan kaybı lazım artık, gerisi kaos
Belki yarın olur o da sıcak sıcak, nasip bakalım

yarın inşallah adana puan alırsa görürüz bu efelenmeleri. erden timur'u tehdit ederken kendisi taraftarindan küfürler yiyince iyi düşünsün galatasaray'ı ve erden timur'u.

Guzel 1 iftar programi oldu.

Hayirli ramazanlar dileriz

hocasından başkanına tam da hak ettikleri gibi yönetilen bir camia, acıyarak izliyorum...

ahlaksızlar Ali Sami Yen e küfür ediyolar kOÇ da tempo tutuyor...

ali kOÇ fenerbahçe terör örgütünün vücut bulmuş hali... Kıvırın bakalım. Kıvıra kıvıra kucağımıza oturacaksınız

Bu baslik, bu forum yasadigi surece cok uplanir. Oyle bir konu.

Yazdiklari maddelerin bir tanesini bile yapamazlar. Gitsenize lan UEFA'ya FIFA'ya, gidin de gulelim. Size sikeci diyen UEFA'nin cevabini merak ediyorum. Gidin gosterin maclarin son dakikalarinda aldiginiz penaltilari da tekrar sorusturma acsinlar.

dün akşam yazdıgım mesajı bulamadım birebir aynısı cıktı 2 saat sadece bize sövmek ve hakaretle geçti 30 dk kendilerini konuştular

Daha görevin bitmedi başgan.

Yeni sezonda tekrar aday olmalı ve kazanmalısın.

5. yıldızı takacaz daha

Senin gibi bi başganı nerden bulalım

Murhan, adamın mis gibi konusunu ne sebeple kilitledin.

Geri
Üst Alt