Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir halt olmaz usta. Fenerlilerin maçası yemez.bu şeref yoksunu yüzünden Allah korusun süper kupa maçında çok kan dökülür.Bu hain böyle bize saldırmaya devam ederse urfada maçta büyük olaylar olur
bunlar klavye başında anca esip gürler. bi de kendilerine ait şeyleri yakıp yıkarlar. yemez gerisi.bu şeref yoksunu yüzünden Allah korusun süper kupa maçında çok kan dökülür.Bu hain böyle bize saldırmaya devam ederse urfada maçta büyük olaylar olur
burda sadece genel kuruldan yetki alacaklar (ki alırlar - beyni yıkanmış bir gerizekalı ordusu var tribünde)hic izlemedim cekildiler mi ligden?
Belki bizim maci sifresiz yayinlarlar,malum gizli hayranliklari varKonuyu kilitleyecem bizim mac saati geldi, bunlar hala karar alamadilar.
kanı bunlar döker demek istemedim kanı biz dökeriz demek istedim zatenbunlar klavye başında anca esip gürler. bi de kendilerine ait şeyleri yakıp yıkarlar. yemez gerisi.
Keşke Haldun reis erken davranıp o malum gece yaşanmadan davransaydı. O zaman bu zat portakalda vitamin bile olamazdı.Ah Haldun ah, şu herifi başımıza musallat ettin.