Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

cidden bizimle mac yapmaktan korkuyorlar gibi

daha rams parka gelecek bunlar

o maca da mi cikmayacaklar

Ya gidin başka bir organizasyona hadi yallah. Kim alacaksa sizi... Algıcı köpekler sizi...

Süper kupa camiamıza hayırlı olsun madem maça çıkmıyorlar , biz de bu arayı değerlendirip rams parkta kendi aramızda antrenman maçı yapalım ardından da süper kupa töreni.

cidden bizimle mac yapmaktan korkuyorlar gibi

daha rams parka gelecek bunlar

o maca da mi cikmayacaklar
Olay o değil Trabzonspor Maçı'ndan sonra oyuncuları az ceza alsın diye gündemi değiştirdiler reis yav :D Şu an televizyonda spor kanallarında o cezalar konuşulmuyo bile :D

Klasik halleri

Zengin Koca pesinde kosanlar gibi

Kim zengin, Kim iktidarsa onun yanindadir

Tarihi biraz karistirin dedigimi anlarsiniz ))

Korkak yemedi maça çıksa sağlam bi koyacaktık

Sokarak kupayı alacağımız bir basket maçında federasyondaki fetocu yapı ile işbirliği yaparken iyiydi biz aslan gibi maça çıkmadık korkak ilan ettiniz. Sizde ne o taşşak nede o göt var.
Korkaksınız, eziksiniz

Ya gidin çocuk mu avutacaz burda ne mal adamlarsınız lan siz. Ulan hakemler sayesinde yarıştasiniz insanda biraz ar utanma felan olur ya iğrenç bir kulupsunuz

Bu gerizekalı herif nasıl Havard bitirmiş yav. En geç bunu gördükten sonra Havard'ın gözümde ilkokul eğitiminden farkı kalmamıştır artık.

Zengin olarak doğmasa sokaklarda sürünürdü herhalde serseri gibi.

abi fenerliler akıllanmaya başlamış

şu an ekşide twitter'da herkes ali koç'u eleştiriyor

bunca insanı boşa mı topladın diyorlar

ligden cidden çekilineceğini falan düşünüyorlarmış
İşte ben de bunu anlamıyorum, bu fb taraftr topluluğu doğarken beynini küveze mi aldırıyor, hiç mi mantıklı düşünebilen biri yok ulan

Hayatımda bu kadar boş muhabbet fener yönetimi görmedim tam bir tırsak ya

Geri
Üst Alt