Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

O KAP aciklamasinda hangi yetkilerin verildigi bir aciklama.

Toplantida oylama yapildi ve cogunluk ; Galatasaray ile maca cikmak istemiyoruz dendi. Sonra da Ali Koc Super Kupa macina cikmayacagiz dedi.
ALPERIM ben anlamadim cikacaklar mi cikmayacaklar mi

ALPERIM ben anlamadim cikacaklar mi cikmayacaklar mi
Yani maca cikmiyoruz dedi Koc, anca sartlar degisirse oynayabiliriz diyor.

Bu sartlar:

-elit yabanci hakem maca verilirse
-baska bir tarihe alinirsa

bu sartlar yerine gelmezse kupa Galatasaray'in olsun diyorlar yani.

Yani maca cikmiyoruz dedi Koc, anca sartlar degisirse oynayabiliriz diyor.

Bu sartlar:

-elit yabanci hakem maca verilirse
-baska bir tarihe alinirsa

bu sartlar yerine gelmezse kupa Galatasaray'in olsun diyorlar yani.
elit yabancı hakem gelmez. onu geçelim. her ligin o tarihte maçı var. çok çok çok zor ihtimal. maça kalmış 3-4 gün bir de.

ayrıca sadece iş orta hakemle de bitmiyor ki, hakem grubu + var sistemi de keza. 4 gün içinde urfa'ya bu işleri nasıl yapacaklar?

başka tarihe de alınmayacağını federasyon açıkladı zaten bizzatihi.

o zaman bu maça çıkmayacaklar demektir.

haa tüm söylediklerini yer yutar geri vites yaparlarsa bilemeyiz tabiki. ancak şu ana kadar görünen, çıkmayacaklar gibi.

inşallah çıkmazlar, enayi kupası

kodum arsız şikecileri

Ali Koç un dediklerini yapacaktır TFF , 7 Nisan'da ve yerli hakemle oynanmaz bu maç.

Adamlar tehditle istediklerini aldı, süper kupa içinde kalır çünkü TFF'nin başında her türlü blöfü yiyecek, korkak bir insan var.

Ağızlarından çıkan her şey hikaye. Maçtan 1 gün önce oyuncularımız diretti, ille de çıkıp oynamak istiyorlar diye açıklama yaparlar, o maça çıkarlar. 1 aydır ligden çekiliyoruz masalıyla adam ülkeyi oyaladı, bu ne ki. Kendilerince küçük akıllarıyla yöntemler tarıyorlar. Karşılarındaki kurumda zavallı olunca, yeri geliyor ile yarıyor tabi, bugün verilen cezalar ortada. Tamamen başarısızlıklarını kapatmak için yaptıkları ufak oyunlara döndürdüler artık bu işi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçı erteletmek ve yabancı hakem için bugünde TFF 'ye yazı göndermişler sanırım. Maçın muhtemelen biletleri çıkmışken nasıl erteleyeceksin. Ayrıca bu saatten sonra hangi üst düzey yabancı hakemi atayacaksın bu maça.

Bu kadar rezil bir TFF varken ertelenmez diyemiyorum ama erteleme olursa bizimkiler çıkmasın maça hiç. Yalı Çocuğunun ve Bylokçunun bu rezilliklerine karşı dik dursun.

Fenerbahçenin Yıllardır ilk defa bu kadar çok Galatasaray dan korktuğunu gördüm ben bu 2 gün içinde. Ligden çekilmeye cesaretimiz yok ama ceza alırsak Galatasaray ile başa çıkamayız, kupa maçında zaten direk Galatasaray ile kapışmaya cesaretimiz yok açıklaması bu

Adam her istediğini aldı ağlıyarak tehdit ederek ne yapsa hakkı artık

Geri
Üst Alt