Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan Kadro Dışı Bırakıldı

Sosa ve Valenciayi da kadro disi birakacaklar galiba

Payitaht dizisine daha fazla vakit ayirabilir diyecektim ki dizi bitmiş kahretsin

mesut, ozan ve arda yı survivorda görmek isteriz.

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir demişler resmen. 🤣 Acun abisi alır ama Hull'a mı Surviye mi bilmem 🤪

Mesutun ne olduğunu anlamak için 1 seneyi yediler ama ben Ozanın futbolculuk olarak( saha dışını bilemem )FB de rahat oynaması gerektiğini düşünüyorum. Seneye olan kural ve elimizdeki kadroya bakınca gelip oynamasını isterim şahsen. Valencianın olayı ney peki bilen var mı ?

niye? müslüman olduğundan mı kadro dışı bırakıldı?...Arsenal güya Müslüman olduğundan kadro dışı bırakmıştı bu malı...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mesut Özil, Sincan Bölgesi'ndeki Uygur Türklerine yönelik insan hakları ihlalleri nedeniyle Çin'i eleştirmiş, Çin Dışişleri Bakanlığı ve Çin Futbol Federasyonu da oyuncuya tepki göstermişti. Bunu üzerine de Arsenal'in Manchester City ile oynayacağı maç devlet televizyonundan yayınlanmamış, oyuncunun Çin sosyal medya platformu Weibo'daki profili de silinmişti. Daha sonra da Arsenal'in maçlarında Mesut Özil'in ismi söylenmemişti.

Sonrasında ise Kadro disi ve gönderilme.

Mesut'un fbde kalması lazım. Bitik durumda varlığı fbye her zaman zarar verir karışırlar.

Derbide olmaması güzel oldu. Onun dışında bir önemi yok..

Kankisi Arda ve Alparslan’ı kadro dışı bırakırsa acun müthiş survivor ekibine sahip olur.

Fener'in kafası gerçekten çalışmaya başladı. İki tane verimsiz çeteciyi kadro dışı bırakmışlar.

FOnsqRAWUAES255

Geri
Üst Alt