Fenerbahçe'de Tarihi Borç İddiası!

Sponsor filan yok bilakis Acıbadem-Ülker-Doğuş çekildiler...Kendi holdinginin firmalarıyla tüm şubelere kendilerine çıkacak olan vergiden düşmek üzere yasal olarak sponsor olacak hepsi bu...Üzerine de kendisi 3-5 atıp 100 trilyon verdim diyecek. Yani acıbadem (forma-futbol)-doğuş (yelken-basket)-ülker (stat-salon-yan forma) sponsorluklarıyla boşta olan ki en son kendileriydi zaten grundig filan voleybol takım isim sponsorlukları verilecek...Zaten bunlar halihazırda 100 trilyondan fazlaydı...Yani ezcümle artı yok eksi de yok ama hava atmak cabası...Bunlar iyi günleri...

Ustat ben futbola yonetim kurulundan herhangi birinin sponsor olmasi uefa kurallarina aykiri diye biliyorum ?

haber doğruysa eğer aziz koltuğu itelemek için çok güzel taktik yapmış.

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:Osman SEDEN

Ne bekliyorlardı ki, Türkiye'nin en batık kulübü Fener Bahçedir.

fenerin borcu yok o kadar
harbi küçük düşürme amacı güdüyor

Aziz Başkanın bıraktığı miraslardan biri de şu Fenerbahçe'ye:

Çöl sıcağında yansalar 1 yudum su verilmez, kutuplarda donsalar 1 kibrit çöpü verilmez.

Az çok yumuşak tabiatlıyımdır düşünün yani oluşturduğu kin sarmalını. Şikeciler.

Ali Koc aday olurken zaten biz batmisiz ceviremeyiz artik demisti

Ali Koc'un isi cok ama cok zor. Onumuzdeki 2 sene icinde sampiyon olmasi hayal gibi gorunuyor.

Geri
Üst Alt