Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

bu arada şunun farkında değil heralde bir kısmımız - rüyalar güren fener taraftarı zaten farkında değil.

Mourinho gibi adama para bağlamak zaten ekonomik olarak çapa görevi görür.

diğer taraftan ama bu adama kağıttan hikaye okutamazsın - tkaımda oturmayan şeyler olduğunda ipine sallamaz "almadınız istediklerimi" der yönetimi düşürür.

negatif riskleride aşırı fazla bu adamın. kafasına görede takılır.

FT ile bodrum fotoları çıkarsada şaşırmayın misal .

benim anlamadığım, anlaşırsın seçim sonrası imzalatırsın. bu gitti anlaştı imza attıracak. seçimde kongre üyesi "lan zaten bizim td artık, niye ali'ye oy vereyim" demez mi? tam bir salaklık. net aziz'e yazar bu hamle.

vala oyuncu kalitesi bi alt ligi kurtardı gözüken. ben szon basından beri oynanan oyunu beğenmiyordum. playoff zamanına konsantrasyondan olsa gerek daha derli toplu oynadı takım. bilmiyorum vala kestirmek zor. takımı değiştirmeliler ama buraya kadar gelmelerinin sebebi de aidiyet olusmus takım kadrosu. iskeleti bozmadan nokta atıs transferleri yapılır mı? yapılırsa ne kadar basarılı olur bu eski kadroyla göreceğiz. ben bu tarz yükselmelerin ekonomiyi oturtmadan riskli olacağını düşünüyorum. buraya yükselmek evet büyük basarı, burda kalmak asıl mesele.
birsürü transfer yapılacak o transferlerin 2-3 yıl sözlemesleri olacak. düştün mü elden cıkarmak dolayısıyla maaslarını ödemek zorunda kalıyosun. ordan bi kriz baslıyor amatöre kadar gidiyo serüven.

kemik taraftarı yok takımın ama deplasman manasında hos olacak diğer takımlar için bodrum'a gelmek. renk katar lige gerisi allah kerim.

Bakalım hocayı ne yapacaklar

En ufak çekincem yok nedense çünkü futbol aklı çok geride kaldı, bizim Türkiye liginde riskli ve agresif oynayan takımlar bu işi götürürken Mou genelde kontrollü ve 2. bölge oyununu tercih eden bir hoca.

Kişilik özellikleri bakımından artıları olduğu kadar eksileride çok fazla.

Bana göre sağlayacağı en büyük avantaj takıma büyük oyuncu gelmesini sağlaması olacaktır.

Simit 15 lira olmuş mou ne yapsın yav bence az istemiş 30m almalıydı

benim anlamadığım, anlaşırsın seçim sonrası imzalatırsın. bu gitti anlaştı imza attıracak. seçimde kongre üyesi "lan zaten bizim td artık, niye ali'ye oy vereyim" demez mi? tam bir salaklık. net aziz'e yazar bu hamle.
Aziz'de anlaşmıştı zaten. Ali Montella veya İsmail ile devam edecekmiş. Aziz Mourinho diyince seçimi kaybetmemek için o da onunla anlaşmış.

Mou her takima karşı defans oynatmadı mesela real ile gol rekorlari kirdi.
Ne yani kalkip eyupspor'a kendi evinde otobüs cekecegini mi saniyorsunuz?
Bu adam zeki . Macina rakibe gore pozisyon aliyor oyun planı kuruyor.

Aldigi parayi karsilarlar tazminat verseler bile sponsor vs halleder.
Hic iyi olmadi bu bizim icin.
Bu simdi kaliteli topçular da ister.
Mou'yu getirdiklerine gore taleplerini de karsilarlar bunun farkindadirlar.
Bize Cl Ayarinda en az 5-6 transfer lazim.
Forvet, orta saha, kanat, sol bek , oos
son kariyeri realdi zaten ondan sonra hücum futbolu gören oldu mu ? 500m harcattığı manuda bile yok

Son düzenleme:
Nickname'i hazır...

Ekli dosyalar

• images (15).webp
    images (15).webp
    11 KB · Görüntüleme: 26
Ligin marka değeri açısından çok iyi bir gelişme. Öyle ya da böyle. Koskoca Mourinho Süper Lig'e geliyor. Ayrıca bütçe sıkıntısı yaşamadıkları sürece, Mourinho'nun ismi çoğu yıldızı Fener'e getirmeye yeter. Bu da bir gerçek.

Bu sezon gerek transferde, gerek ligdeki yarışın psikolojik tarafında çok dikkatli ve hatasız olmamız şart. Adamlar gözü karartmış. Lukaku mukaku yağdıracaklar belli ki.

Fener antrenörsüz çıksa yine bizim arkamızda 2.. Bitirir ligi bunun için Mourinho gereksiz, ancak Avrupa da faydalı olur.

Geri
Üst Alt