Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.173
- 101.382
- 5.238
Dünyaca ünlü dememiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vala oyuncu kalitesi bi alt ligi kurtardı gözüken. ben szon basından beri oynanan oyunu beğenmiyordum. playoff zamanına konsantrasyondan olsa gerek daha derli toplu oynadı takım. bilmiyorum vala kestirmek zor. takımı değiştirmeliler ama buraya kadar gelmelerinin sebebi de aidiyet olusmus takım kadrosu. iskeleti bozmadan nokta atıs transferleri yapılır mı? yapılırsa ne kadar basarılı olur bu eski kadroyla göreceğiz. ben bu tarz yükselmelerin ekonomiyi oturtmadan riskli olacağını düşünüyorum. buraya yükselmek evet büyük basarı, burda kalmak asıl mesele.
birsürü transfer yapılacak o transferlerin 2-3 yıl sözlemesleri olacak. düştün mü elden cıkarmak dolayısıyla maaslarını ödemek zorunda kalıyosun. ordan bi kriz baslıyor amatöre kadar gidiyo serüven.
kemik taraftarı yok takımın ama deplasman manasında hos olacak diğer takımlar için bodrum'a gelmek. renk katar lige gerisi allah kerim.
Aziz'de anlaşmıştı zaten. Ali Montella veya İsmail ile devam edecekmiş. Aziz Mourinho diyince seçimi kaybetmemek için o da onunla anlaşmış.benim anlamadığım, anlaşırsın seçim sonrası imzalatırsın. bu gitti anlaştı imza attıracak. seçimde kongre üyesi "lan zaten bizim td artık, niye ali'ye oy vereyim" demez mi? tam bir salaklık. net aziz'e yazar bu hamle.
saçma bi hareket işte, aziz'e eksi yazan bi şey olmadı. aziz'in elini kolaylaştırdı hattaAziz'de anlaşmıştı zaten. Ali Montella veya İsmail ile devam edecekmiş. Aziz Mourinho diyince seçimi kaybetmemek için o da onunla anlaşmış.
öyle ama 5 gün sonrada bizim taraftar der "alooooooo adamlar şov yapıyor aloooooo yönetiiiiiim...." diye şampiyonluğunu unutur.2 günde herseyi unuttular hahahaha
son kariyeri realdi zaten ondan sonra hücum futbolu gören oldu mu ? 500m harcattığı manuda bile yokMou her takima karşı defans oynatmadı mesela real ile gol rekorlari kirdi.
Ne yani kalkip eyupspor'a kendi evinde otobüs cekecegini mi saniyorsunuz?
Bu adam zeki . Macina rakibe gore pozisyon aliyor oyun planı kuruyor.
Aldigi parayi karsilarlar tazminat verseler bile sponsor vs halleder.
Hic iyi olmadi bu bizim icin.
Bu simdi kaliteli topçular da ister.
Mou'yu getirdiklerine gore taleplerini de karsilarlar bunun farkindadirlar.
Bize Cl Ayarinda en az 5-6 transfer lazim.
Forvet, orta saha, kanat, sol bek , oos
Biz geçmişe değil şimdiye bakıyoruz. Zaten yorumda söyledim. Evet büyük hocaydı ama zamanı geçti.
Hangi final başkan biri konferans ligi saymasakta olur. Diğeri Roma ile UEFA finali. Bizim için kıstas lig başarısı zaten. Eleme maçları çeyrek finale kadar o takımlar için çerez zaten.geçtiğimiz 2 sezonda 2 avrupa finali oynayan adamın nasıl zamanı geçmiş oluyor heis