Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

Ya bi de ekşide filan "bir galatasaraylı olarak çok heyecanlıyım, türk futbol en büyük tarihinin en büyük transferi" vs. yazan tiplere bitiyorum.

Evet ya senin heyecanlı olman çok da umrumuzdaydı. Daha iki ay önce Erden Timur'a tehditler savurup, stat müdürüne tekmelerle girişen camianın transferi seni çok heyecanlandırıyorsa bir yerlerde bir ılıklık var demektir.

Tazminatinyo inmedi mi daha -

ışık şov, drone şov, konser ve havai fişek gösteri bekliyorum akşama.

Öyle veya böyle Mourinho'yu getirdiler. Futbol anlayışı bizim lige ne kadar uyar bilemem çünkü biz o sıkıntıyı Mancini'de yaşadık.

Mancini çok sempatik ve karizmatik, düzgün bir adamdı ve hocalığımıza da çok yakışıyordu ki Real'li Juventus'lu gruptan çıkardı bizi. Ama adam TR liginde deplasmanda alınan beraberliği başarı sayıyordu. Hele bir de içeride mağlup olduğu maçta son dakikalarda Drogba'yı çıkarıp Ceyhun'u oyuna alan bir hamlesi vardı ki tam evlere şenlik. Şimdi sorsak niye öyle bir şey yaptığını o da bilmiyorum der.

Mourinho'nun şöyle bir avantajı olacaktır; Eşekbahçe'min normal şartlarda asla transfer edemeyeceği isimleri Mourinho markası sayesinde transfer edebilme şansı olacaktır ki beni biraz olsun endişelendiren bir şey varsa o da bu gerçekliktir.

Ha tabi ki prime Mourinho gelmiyor bu eşeklere orası da bir gerçek. Her şeye rağmen ya Derwall etkisi yaratacaktır ya da çok büyük patlayacaktır. Ortası olacağını zannetmiyorum.

Ya bi de ekşide filan "bir galatasaraylı olarak çok heyecanlıyım, türk futbol en büyük tarihinin en büyük transferi" vs. yazan tiplere bitiyorum.

Evet ya senin heyecanlı olman çok da umrumuzdaydı. Daha iki ay önce Erden Timur'a tehditler savurup, stat müdürüne tekmelerle girişen camianın transferi seni çok heyecanlandırıyorsa bir yerlerde bir ılıklık var demektir.
oraya bakma. orada avrupa maçlarında feneri destekleyen sayko gsliler var

geneli yansıtmayı bir tarafa bırakıyorum %1'i bile yansıtmıyor.

Onlar fenerli oluyor genelde galatasarayli gibi yorum yazarlar.

Cümleye "Bir Galatasaraylı olarak" kelimeleri ile başlayan kişilerin zerre Galatasaray ile alakaları olmuyor. Asla kaale almamak lazım.

Bir kez olsun Galatasaray'ın üzerinde ligi bitirebilirmek uğruna milyarlarca TL dökmeye yeltenecek kadar angut bir oluşumdan da çekinecek durum yok. Ulan şampiyon olsan alacağın yayın geliri en fazla 6-7 milyon euro, şunun için tek bir adama 50 milyon euro döküyorsun, 3 kuruşluk kaloriferci bile 99 puan almış zaten. Noldu madem tek sorun hakemler, tff ve sistemdi, o zaman bu kadar serveti dökmek neden?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Morinho deplasmanda tırt gibi

ligde 10 maç 2 galibiyet
gittikten sonra çaylak hoca de rossi 9 maçta 4 g

önceki senelerde de çok parlak değil deplasman itibariyle
zaten genelde defansif oynayan takımlar böyle oluyor, maçtaki ilk golü yediler mi, çevirmeleri çok zor,zaten hücumda zayıf takımın gol yemeden 2 gol atıp çevirmesi çok zor oluyor,maç içerde bile olsa

Guzel heyecanli sunum yapiyorlar. Sonu perisanlik olacak ÖD

Mourinho garibim nasil bir sizofrenle is yaptigini bilmiyor (simdilik)

Geri
Üst Alt