- 6 Eylül 2014
- 93.331
- 64.225
- 4.608
Shorlothu nereye aliyorDyabala, Sörloth ve Lukaku yi istiyormus Mou.
Dybala'yi biz alak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Shorlothu nereye aliyorDyabala, Sörloth ve Lukaku yi istiyormus Mou.
Dybala'yi biz alak
oraya bakma. orada avrupa maçlarında feneri destekleyen sayko gsliler varYa bi de ekşide filan "bir galatasaraylı olarak çok heyecanlıyım, türk futbol en büyük tarihinin en büyük transferi" vs. yazan tiplere bitiyorum.
Evet ya senin heyecanlı olman çok da umrumuzdaydı. Daha iki ay önce Erden Timur'a tehditler savurup, stat müdürüne tekmelerle girişen camianın transferi seni çok heyecanlandırıyorsa bir yerlerde bir ılıklık var demektir.
oraya bakma. orada avrupa maçlarında feneri destekleyen sayko gsliler var
geneli yansıtmayı bir tarafa bırakıyorum %1'i bile yansıtmıyor.
Onlar fenerli oluyor genelde galatasarayli gibi yorum yazarlar.Ya bi de ekşide filan "bir galatasaraylı olarak çok heyecanlıyım, türk futbol en büyük tarihinin en büyük transferi" vs. yazan tiplere bitiyorum.
Evet ya senin heyecanlı olman çok da umrumuzdaydı. Daha iki ay önce Erden Timur'a tehditler savurup, stat müdürüne tekmelerle girişen camianın transferi seni çok heyecanlandırıyorsa bir yerlerde bir ılıklık var demektir.
zaten genelde defansif oynayan takımlar böyle oluyor, maçtaki ilk golü yediler mi, çevirmeleri çok zor,zaten hücumda zayıf takımın gol yemeden 2 gol atıp çevirmesi çok zor oluyor,maç içerde bile olsaMorinho deplasmanda tırt gibi
ligde 10 maç 2 galibiyet
gittikten sonra çaylak hoca de rossi 9 maçta 4 g
önceki senelerde de çok parlak değil deplasman itibariyle