Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

mourinho'dan korkmuyorum da fener çok rahat transfer yapıyor. osterwolde, fred, szymanski, djiku, becao, kim falan basıp parayı aldılar. biz şampiyonlar ligi oynuyoruz ama böyle transfer yapamıyoruz maalesef.

Kulübe kesinlikle bir hava kazandıracağı kesin Jose Mourinho bu küçümsenecek bir hamle olarak görmüyorum ama bizim için korkutucuda değil

Sampiyonluk sansi fazla olmaz ligi tanimasi gerekecek bu sürec uzun sürebilir ama cl’ye kalirlar bence

Mourinho’yu hakemler de uefa da iyi bilir,elenmesine izin vermezler bence

istatistiklere göre basarılı olma ihtimali çok düşük. genede mourinho nun türkiye'ye gelecek olması güzel. iyi rekabet olacak gene.

Destekliyorum vallah, lige renk katar ve reklam olur, önemli olan bizim napacamiz transfer dönemi

Biz 2017'de toplam 5-6 tane adama yuklu sozlesme verdik diye, iki sene sampiyon olmamiza ragmen, burnumuz b*ktan cikmadi, financial fair-play kiskacinda cok zorlu zamanlar gecirdik. Bu adamlar her sene 10 adam gonderip 15 adam aliyor, 10-15m eurolar havada ucusuyor. Tamam satis da yapiyorlar ama ekside olduklari gun gibi acik. Sampiyonluk yok, CL geliri yok... Bu financial fair-play isleri degisti mi? Ciddi olarak soruyorum. Neden baslari belaya girmiyor?

adam milyon eurolar içinde premier ligde (manu, totnım, çelsi) roma da ilk 3 bile oynamayadı bırakın bu işleri

en fazla pana terim birlikteliği olur

Aziz Yıldırım: Mourinho, Lukaku'yu istiyor. Dybala var. Talisca gelmek istiyor. Bir de Sörloth var. Bu oyunculardan 1-2 tanesini halletsinler, ondan sonrasına biz gelince bakarız.

--- yok anasının hörekesi..

Aziz Yıldırım: Mourinho, Lukaku'yu istiyor. Dybala var. Talisca gelmek istiyor. Bir de Sörloth var. Bu oyunculardan 1-2 tanesini halletsinler, ondan sonrasına biz gelince bakarız.

--- yok anasının hörekesi..
Aziz başkanlığa gelecekti fakat sportif direktör oldu

Mourinho iyi bir hoca ama o da Terim gibi yerinde saymayı seçti, modern futbola uzak kaldı. Gelirse, kendisine ciddi anlamda bütçe verirler, yoksa gelmez diye düşünüyorum. Mourinho'nun isteyeceği oyuncular da yüklü miktarda para isteyeceklerdir. Çok maliyetli bir takım yapacaklardır. Başarı gelmezse, bu durum ciddi sorunlar yaratacaktir

Saglam kadro kuracaklar taliska sorloth falan ne abi.

Mourinho korkutur beyler. Şaka edilmez. Adam tam kurdun kurdu. Defans mekansal bilmem şampiyonluk hamlesidir Mourinho ligimizde. Zaten geçmesi gereken 1 takım var. O yüzden rahat olanlar yanlış yapıyor.

Bir bok olma fenerden sorloth dediğin adama villeral en az 20 ister
Talisca en az yıllık 7 8 ister lukaku hepsinden fazla ister kulüp net batar toplama takim şampiyon filanda olamaz doğru yoldalar

Geri
Üst Alt