Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

Her iyi hoca şampiyon yapsaydı hamza(1+oğlu) tek kupa alamazdi

1653096.jpg

c972f99d_big.jpg

f3f5995e-a98d-4e21-9eb1-0825c2b4aca8.jpg

60cbdfb19321510890119fd7.jpg

Turnuva hocasi artık burada iş yapmaz. Uzun maratonu götüremez. Terim de artık turnuva hocasıdır mourinho da öyledir. Ha tabiki küçümsemek gerekir derbilerde farkini ortaya koyacaktır ama Anadolunun ücra köşelerini çok hafife alacaktır başlarda. Farkina varana kadar kopup gitmiş olmamız gerekiyor

Mou burada yapamaz. Hem o yapamaz, hem de zaten bizim ortam uygun degil.
En son sampiyon olan yabanci hoca Zico! Bu surecte kimler kimler patates oldu.
Kisilik olarak da Ali Koc ile yapabilecek biri degil, oyun tarzi olarak da taraftari memnun edemez.
Bekleyip gorelim.

Ekli dosyayı görüntüle 246164

çok sağlıksız 1 ortam.

hiçbir hocanın kredisi yok, 2 sezon önce terim bile görevden alındı.

bu leş ligde sürekli şampiyon olmak zorundasınız aksi durumda takımda kalma şansınız bayağı düşük.

İŞTE SÜPER LİG

Mou ovulecek kadar iyi durumda değil, gömülecek kadarda kötü değil, ama ucariz kaçarız diyenler son 10 yıl durumuna baksın once

Mou burada yapamaz. Hem o yapamaz, hem de zaten bizim ortam uygun degil.
En son sampiyon olan yabanci hoca Zico! Bu surecte kimler kimler patates oldu.
Kisilik olarak da Ali Koc ile yapabilecek biri degil, oyun tarzi olarak da taraftari memnun edemez.
Bekleyip gorelim.

Ekli dosyayı görüntüle 246164
okan hocama bak yaw son 5 yıl 3 şampiyonluk

1inde de çalışmadı ztn

Bu arada bu salaklar tam rus ruleti oynuyor. Oldu da başarısız olup kötü ayrıldın. Mourinho senin içinden geçer. Tazminati falan demiyorum çıkıp medyada şöyle bir cümle bile kurabilir:

"Malesef onlara büyük bir hoca olduğuma ama ligin en iyi takımı olmadıklarına inandiramadim. Kendilerini hep Galatasaray'dan üstün görüyorlardı fakat bu gerçek değildi. "

Böyle bir açıklama yapsa insan içine çıkamazsın

Bizimle belki biraz daha rekabete girebilirler...
10 milyon avro netin altında öpsen imza atmamıştır Mou. 3-4 te ekibi. Vergiyi bilmiyorum.
Hep pahalı oyuncuları isteyen bir TD.
Ali sonunda Koç Holdingide batıracak 😂😂😂😂

ilkay dışında kimseyi istemem 30 üstü

o da çok uzun sözleşme ve uçuk para istiyosa gelmesin

takımda yeterince yıldız var
Katılıyorum. Artık bizim için yıldız alma devri kapanmalıdır 1 oyuncu sadece olabilir onun dışında bizim yapmamız artık takıma askerleri katmamız ve böylelikle takım maaş yükünü de düşürmeliyiz. Şu anda akıllı hamle yapma zamanı taraftarın gazıyla falan para saçma zamanı değil.

Yav o değil bu futbolu terörize eden koc devam edecek artık kesinleşti. Yetmezmiş gibi yanına Acun'u da aldı. Futbol dışı her şeyi yapacaklar yine yıldım valla.

Mourinho 2 maç kaybetsin, bakın milyonlarca para harcadik bu takimi bile engelliyorlar diye ağlayip zorla şampiyonluk isteyecekler artık. Acun zaten 3 e sattıklarını 30 gösterir, medyadan almadıkları tasmalı kalmaz.

Şampiyonlugumuzu doyasıya kutlayalım, seneye bu yıldan bile çöp bir ortam olacak.

Daha mayıs ayından havaya girdi adamlar bir bahane bulup kafayı hemen resetliyorlar Ali Koç'a bir hafta önce neler diyorlardı şimdi efsane başkan oldu. Mourinho'yu kovma zamanı geldiğinde de bak gelecek sene mourinho yok ha Aykut kocaman var falan derler herhalde. Çok acayip bir camia.

Geri
Üst Alt