Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.465
- 9.145
- 1.813
Bu küçümseme şımarma işleri bizde son dönem moda olmaya başladı, hiç hoşuma gitmiyor
Baya okudum yazılanlar, avantaj / dezavantajları kendimce derledim
Avntj: Winner kimlik
Dzvntj: koçla tve taraftarla akışma ihtimali
Avntj: Üst düzey lig ve şanp tecrübesi
Dzvntj: bizim ligi tanımaması ve yabancı hocaların yıllardır şamp olamaması
Avntj: Üst seviye oyuncuların gelmesinin önünü açması
Dzvntj: Takıştığı oyuncuları tamamen silmesi ayrıca 40+ kendi maliyeti ve çok yüksek transfer bütçesi
Avntj: Başta yüksek kredisi olacak olması
Dzvntj: Defansif oyun anlayışı fbye ve lige uygun olmaması
Avntj: İnatçı ve çirkef yapısının ligimize uygun olması, koçla kombo yapacak olmaları
Dzvntj: Tazminatsız kılını bile kıpırdatmayacak olması
Bunlardan hareketle yorumum şöyle: batma pahasına bir dolu transfer yapacaklar gibi
Kadroyu doğru kurarlarsa zaten ölüleri bile şampiyonluğa oynatır, zaten koç parası olduğundan batmıyorlar
Beceriksizlik yüzünden kadroyu çorba etme ihtimali yok ama bir ihtimal komisyon falan işlerle ağzına sıçabilir
Diğer husus, Akıllı zeki adam, hızlı kavrayacaktır ama ligi tanıyana kadar kopartabilirsek gerisi kavga şeklinde gelişip o da verin tazminatımı gideyim, sanki benden önce şamp. oluyordunuz moduna girebilir. Bunu da düşük ihtimal görüyorum çünkü be yapıp edip penaltı kırmızı bir şekilde yarışın içinde tutuyorlar
Nokta transferlerimizi çok isabetli yapmalıyız, özellikle sağ-sol bek ve 8 no için
Çok zorlu bir sene olabilir
Baya okudum yazılanlar, avantaj / dezavantajları kendimce derledim
Avntj: Winner kimlik
Dzvntj: koçla tve taraftarla akışma ihtimali
Avntj: Üst düzey lig ve şanp tecrübesi
Dzvntj: bizim ligi tanımaması ve yabancı hocaların yıllardır şamp olamaması
Avntj: Üst seviye oyuncuların gelmesinin önünü açması
Dzvntj: Takıştığı oyuncuları tamamen silmesi ayrıca 40+ kendi maliyeti ve çok yüksek transfer bütçesi
Avntj: Başta yüksek kredisi olacak olması
Dzvntj: Defansif oyun anlayışı fbye ve lige uygun olmaması
Avntj: İnatçı ve çirkef yapısının ligimize uygun olması, koçla kombo yapacak olmaları
Dzvntj: Tazminatsız kılını bile kıpırdatmayacak olması
Bunlardan hareketle yorumum şöyle: batma pahasına bir dolu transfer yapacaklar gibi
Kadroyu doğru kurarlarsa zaten ölüleri bile şampiyonluğa oynatır, zaten koç parası olduğundan batmıyorlar
Beceriksizlik yüzünden kadroyu çorba etme ihtimali yok ama bir ihtimal komisyon falan işlerle ağzına sıçabilir
Diğer husus, Akıllı zeki adam, hızlı kavrayacaktır ama ligi tanıyana kadar kopartabilirsek gerisi kavga şeklinde gelişip o da verin tazminatımı gideyim, sanki benden önce şamp. oluyordunuz moduna girebilir. Bunu da düşük ihtimal görüyorum çünkü be yapıp edip penaltı kırmızı bir şekilde yarışın içinde tutuyorlar
Nokta transferlerimizi çok isabetli yapmalıyız, özellikle sağ-sol bek ve 8 no için
Çok zorlu bir sene olabilir