- 25 Kasım 2008
- 13.437
- 12.108
- 2.168
Sevr antlaşması![]()
Adaşın kazanır mı Azizsilin yapılır mı febeye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevr antlaşması![]()
Targutayım, şu hamleden sonra Barni Moloztaş ın bile koçun karşısında şansı yok.Adaşın kazanır mı Azizsilin yapılır mı febeye
Güzel yorum olmuş sevgili Danyal.Bende üst lige çıkmış takımların ,özünü bozarak süper ligte iskartaya çıkmış oyuncuları alarak takım kurmasına kesinlikle karşıyım.ozellikle takımın tamamını elden çıkararak değilde 3-5 takviye ile çok daha iyi olabileceklerini düşünüyorum.Çok fazla para harcamaktan ziyade düşük maliyetlerle çok iyi yabancılar getirebilecek lerini varsayıyorum.Bence Bodrum lige renk getirecek.Tek takıntılı olduğum kısım stadlarinin amatör seviyede olması.Keske bir el dokunmuş olsada en azından 10000 kişilik bir stadı olsa.Orada 4 sezon kalmış birisi olarak ,civar illerden Muğla&Aydın kesinlikle taraftar desteği olabipecegini düşünüyorum.Umarim Pendik gibi olmazlar ve yolları açık olur.Ben çok sevindim Bodrum un süper lige gelmesine.İyi bir sponsorda şart .5 yıldızlı otellerin elleri ceplerinevala oyuncu kalitesi bi alt ligi kurtardı gözüken. ben szon basından beri oynanan oyunu beğenmiyordum. playoff zamanına konsantrasyondan olsa gerek daha derli toplu oynadı takım. bilmiyorum vala kestirmek zor. takımı değiştirmeliler ama buraya kadar gelmelerinin sebebi de aidiyet olusmus takım kadrosu. iskeleti bozmadan nokta atıs transferleri yapılır mı? yapılırsa ne kadar basarılı olur bu eski kadroyla göreceğiz. ben bu tarz yükselmelerin ekonomiyi oturtmadan riskli olacağını düşünüyorum. buraya yükselmek evet büyük basarı, burda kalmak asıl mesele.
birsürü transfer yapılacak o transferlerin 2-3 yıl sözlemesleri olacak. düştün mü elden cıkarmak dolayısıyla maaslarını ödemek zorunda kalıyosun. ordan bi kriz baslıyor amatöre kadar gidiyo serüven.
kemik taraftarı yok takımın ama deplasman manasında hos olacak diğer takımlar için bodrum'a gelmek. renk katar lige gerisi allah kerim.
Roma'da istatistiklerine bakmak lazım bir yerde görmüştüm küme düşmeye oynayan takımlara falan defansif oynattığını gösteriyordu. 9. olmuştu kovuldu ondan önceki sezonlarda 6. yaptı ki en yüksek maaş bütçeleriymiş Roma'nın. Oynattığı futbol turnuva tarzına uygun lakin lige değil gibi gözüküyor.Mou her takima karşı defans oynatmadı mesela real ile gol rekorlari kirdi.
Ne yani kalkip eyupspor'a kendi evinde otobüs cekecegini mi saniyorsunuz?
Bu adam zeki . Macina rakibe gore pozisyon aliyor oyun planı kuruyor.
Aldigi parayi karsilarlar tazminat verseler bile sponsor vs halleder.
Hic iyi olmadi bu bizim icin.
Bu simdi kaliteli topçular da ister.
Mou'yu getirdiklerine gore taleplerini de karsilarlar bunun farkindadirlar.
Bize Cl Ayarinda en az 5-6 transfer lazim.
Forvet, orta saha, kanat, sol bek , oos
sorgulamak lazım - form olarak istek olarak başarıya açlık olarak atıyorum Dzeko'dan farkı yok.Bence büyük iş yaptılar ilk 3 e girer bu sene fener
sorgulamak lazım - form olarak istek olarak başarıya açlık olarak atıyorum Dzeko'dan farkı yok.
ismi çok büyük ama son demlerindeki TD fiyasko ilede sonuçlanabilir.
Biz Mancini getirdik - 6da ceyhun gülselamlı sezon geçirdik...vasat oynadık bile derim. adam bizden italya milli takmında şampiyon falan oldu.
büyük iş dediğin kısım dünya kadar para vermekten fazlası değil.