Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

Ali koc denen karaktersiz, daha baskan olup olmayacagi 100 de 100 belli degil iken nasil boyle bir anlasma yapabiliyor? Iste boyle igrenc, kimseyi dinlemeyen bir herif.

birde su var:
Ismail Kartal 1 maglubiyet ve 99 puan ile postalaniyorsa bunlar bu adama buna ragmen güvenmiyorsa, bu olay bazi seylerin ispati degilmi?
Yani Ismail o olmayan penalti ve hakem ittirmeleri olmasaydi zaten buraya kadar bile gelemezdi düsüncelerini ortaya sermiyormu?

Ali koc denen karaktersiz, daha baskan olup olmayacagi 100 de 100 belli degil iken nasil boyle bir anlasma yapabiliyor? Iste boyle igrenc, kimseyi dinlemeyen bir herif.
aziz basganın romantik showlarına bakma yau.
ali koç'tan fb başkanlığını alacak adam şu an bu memlekette yok.
adam maho ağa gibi kulübü satın aldı sadece gayrı resmi yani.
koç'un gittiği gün fb bjk'in feda döneminden beter olur.

Azize yakın bir tanıdıktan duyduğum şu: Koç olaki secilemezsem fb ye gelemezsin demiş Mourinho ya azizle çalışamazsin şartı koymuş

Belli çünkü. Kongre tapıyor KOÇ a,
Fenerbahçe KOÇ a bel bağlamış durumda, her açıdan, Aziz rüzgar yapıyor, ben çekişmeli dahi geçmeyeceği kanaatindeyim seçimin.

saçma bi hareket işte, aziz'e eksi yazan bi şey olmadı. aziz'in elini kolaylaştırdı hatta :) tam bir yalı çocuğu hareketi
Normal ve sağlıklı bir düşüncede haklısın ama Fb taraftarları çalım işini sever onlara göre Ali Aziz'e çalım attı. Normal bir insan derki bu adamın hiç bir planı yok düşündüğü TD'lerin oynattıkları fubol farklı bir dediği bir dediğini tutmuyor ama Fblilerin kafasında vay, "işte böyle Ali Aziz'e de çalımı attı" vb. gibi düşüncedeler.

Bizim stadı bastığı anda seçildi zaten
kendi fanatik kitlesini ve arada olanların gönlünü aldı şov yaparak - üstüne mourinho olayı , garantiledi gibi bir şey.

aziz koyunlarının kafa göstermesini ezdi seçim öncesi açıkçası.

Sırf tazminatı yüzünden bile 2 sezon bu adama sabredecekler. İlk sezon olmasa bile bence iki sezon sıkıntı olurlar.

Olay bizde bitiyor. Bizi nasıl bu süreç bekliyor bilmiyoruz. Optimal seviyede kalabilirsek, isterse 4 sezon kalsın yetmedi pep gelsin içlerinden geçeriz.

3 gün dayanamaz ruh hastası koça :D İkisi de aşırı egolu. Bence bu ilişkiden çocuk ölü doğar. İsmail kartal gibi otur ismail kalk ismail konuş ismail olmaz.

serie a'da son sezonunda 20 maçta 8 galibiyet alabilmiş hadi inter milan juve yenemedin genoa, spezia da mı yenemedin be adam

Gencler Panik yok...
Bende Avatari Mourinho yaptim...
Artik fb icin bazi seyler simdiden bitmistir...
Misal:
Gecen sene Kölne ilk defa sezonluk kombine aldim ikinci lige düstüler.
Drogba Galatasaraya gelirse Dom kilisesi önünde esek gibi aniririm dedim Drogba 2 gün sonra bize imza atti.
BÜlent Korkmazin Hoca oldugu dönemde Hamburgla Istanbulda oynanan Macta 2. yari baslarken arkadaslar Whastapp grubuna "Simdi durum 2-0 olursa olay bitmistir" yazdim 2-0 attik sonra Hamburg bize 3 tane atti yenildik ve elendik.

Farkinda olan olduysa hep ters totem yaparim ben bizim maclarla ilgili...

Başkanım mourinhoyu getirdi sırada lukaku var , sonra da İlkay Gündoğan

Bam bam bam 💥

Geri
Üst Alt