- 8 Mayıs 2009
- 18.870
- 6.340
- 2.493
Aziz yıldırım soyunma odasına inip Mourinhoya taktik verecek
dddd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb'ye gitmeye hazirim ama daha imzalanmis birsey yok diyor. Sonra ama sanki gelmeden aglamaya baslamis gibi. CLe kalmak cok zor olacak, 8 tane futbolcu Avrupa Sampiyonasina gidiyor ve gec geri döneceklerken toplam 3 tur gecmeliyiz diyor.
Mourinho>fb.. konu Mourinho olunca normaldir.İfbnin konusuna bu kadar post nedir yav
herif düşüş zamanında 2 final yaptı avrupada.Valla şaka maka efsane bir TD getirdiler. Son zamanları düşüşte olabilir, bu düşüşü burada devam edebileceği gibi Mourinho burada resmen kendisini de bulabilir.
Mourinho ya buradan Porto vari bir hikaye ile ayrılır ya da Totteham tarzı. Arası mümkün değil.
Valla şaka maka efsane bir TD getirdiler. Son zamanları düşüşte olabilir, bu düşüşü burada devam edebileceği gibi Mourinho burada resmen kendisini de bulabilir.
Mourinho ya buradan Porto vari bir hikaye ile ayrılır ya da Totteham tarzı. Arası mümkün değil.
Oraya kalmaları için ilk önce CL ön elemeleri sonra AL ön elemelerinden elenmeliler artık grupta bir alt tarafa düşme yok diye biliyorum. CL ve AL ön elemelerinde elenirlerse bir şok olacaktır.Köyferans ligine kalırlarsa alabilir.
Güzel haber. Epey dandik ve anlamsız bir kupa. Kazara alip 50 yıl kafa sisirirler.Oraya kalmaları için ilk önce CL ön elemeleri sonra AL ön elemelerinden elenmeliler artık grupta bir alt tarafa düşme yok diye biliyorum. CL ve AL ön elemelerinde elenirlerse bir şok olacaktır.
@Berk Can bu adam Tottenham'dan 40-50 milyon tazminat almadı mı ben mi yanlış biliyorum? Sözleşmenin tamamına ait parayı almıştı
Allah'tan gelecek sene itibariyle şlden elye oradan koyferansa düşme diye birşey kalmayacak.Köyferans ligine kalırlarsa alabilir.
Bi boklar planlıyor yine şer yuvası
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY