Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

Bu işlerin benim açımdan tek sıkıntılı tarafı, herifler bu kadar başarısızlığa rağmen batmıyor. Her sene en çok para harcayan kulüp bunlar, israf ettikleri kaynağın haddi hesabı yok. Bir sene de menemen sezonu yapmadan daha çok harcamaya devam ediyorlar. Müthiş bir kaynak öğütme söz konusu.

Morinho büyük hoca ama Alikoç yine herşeye karışır, heryerde konuşursa uyumlu çslışması mümkün değil. Morinhonun saçmasapan ve gıcık kadro seçimleri taktikleri olacak buna sabredebilecekletmi. Morinhonun bir demecine bakar aralarına karakedi girmesi. İsmailkartal kadar puan toplayıp başarılı olacağına inanmıyorum. Yaşayıp göreceğiz. Kaos bekliyorum fbde.

Bu işlerin benim açımdan tek sıkıntılı tarafı, herifler bu kadar başarısızlığa rağmen batmıyor. Her sene en çok para harcayan kulüp bunlar, israf ettikleri kaynağın haddi hesabı yok. Bir sene de menemen sezonu yapmadan daha çok harcamaya devam ediyorlar. Müthiş bir kaynak öğütme söz konusu.
Çocuk aklı ve bitmeyen bir para ile yönetildikleri için.

bugün fener stadında mourinhonun gelişini büyük ihtimal şampiyon olmuş gibi kutlayacak drone gösterisi bekliyorum ben

Düşünen adamın, sürekli ilerlemeye gelişmeye geliştirmeye çalışan, sorumluluk hisseden adamın mutluluğu kısa sürer abi. Kendimden biliyorum.

Ha biz 10 yılda 1 şampiyon olmadığımız için abartmıyoruz tabii o da var.
Huysuz ihtiyarlar gibiyiz biz biraz :D sampiyonluk kutlamalarinda bile kendimi de katiyorum baya soylendik mesela :asd:

Okan hocamın yeni çerezi hayırlı olsun. Mourinho büyük figürdür ama modası çoktan geçmiştir hiç gereksiz yere adamlar mou kafasına girmemek lazım işler değişti.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi bu Fenerbahçe'nin Avrupa'da hiç itibarı yokmuş gerçekten.

Adamlar Morinho'yu getirdi son tweetlerini hepsi İngilizce attılar dikkat ettim de yorumların içerisinde hiç ingilizce bir yorum görmedim. Avrupa'da tanımadıklarını bir kez daha görmüş oldum...

Okan bunu da yerse bu kez gerçekten ezeli rekabete bye bye

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Buyuk teknik adam. Kariyeri dususte olsada, sikeciler gibi ugursuz bi camia’da basarisiz olma ihtimali yuksek olsada saygi duyup ciddi planlama yapmamiz lazim. Birgun bizde gormek isterdim. Ama kendisi bu firsati sonsuza dek yakalayamayacak artik :)

seçimi aziz kazansa da asrın g*t oluşunu izlesek keyiflensek

Geri
Üst Alt