Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

Bence kaçırılan önemli bir nokta var, anadolu takımı hocaları bundan sonra fenere karşı inanılmaz motive olacaklar. Mou birkaç puan kaybı sonrası Türkiyedeki furbol ikliminde sezon ortasını bile göremeyebilir. Yine de bana göre gelmiş geçmiş en iyi antrenörlerin başında, keyifli olacak.

Görüntüleri şimdi izledim

Mourinho nereye geldim ulan ben demiştir

Gelecektiysen Aziz ile gelecektin Mou efendi

Fransız AFP, Mourinho'yu yerin dibine sokmuş. İşte satır aralarından bazı ifadeler

10 yıldır taç giyme arayışı içinde olan kulüp, taraftarlarına etkileyici bir geçmişe sahip ancak aurası sönmüş bir teknik direktör sunuyor.

Mourinho'nun teknik direktör olarak gelişi, 2014'ten bu yana herhangi bir başarıdan yoksun olan ve bu yıl da Süper Lig'i ve Süper Kupa'yı ezeli rakibi Galatasaray'dan koparmayı başaramayan Asya yakasındaki büyük kulübe moral kazandırmış gibi görünüyor.

"Özel biri", Roma'nın başında hayal kırıklığı yaratan lig dokuzunculuğunun, oyunculara ve hakemlere yönelik aralıksız eleştirilerin ve kulüp liderlerine yönelik dikenli sözlerin bedelini ağır ödedi. F.Bahçe, çalıştıracağı 11. kulüp olacak.''

Mourinho, ikna edici skorlarla taçlandırılan cesaret verici her başlangıcından sonra, makine her seferinde stop ediyor. Ve düşüş oldukça hızlı oluyor; medyayı (ve bazen destekçileri) sevindiren ama kulüp patronlarını üzen kapsamlı açıklamalarla kariyer noktalanıyor.

1717404324015.webp

Mourinho'nun sol beki ....Levent Mercan.... (ferdi yi falan satarlar trasnfer için muhtemelen)

adamın girdiği haller rekor para yüzünden ... çok büyütmemek lazım.

SpEŞıL VuAAnn marşı yapmışlar - Chat GPT daha iyi yazardı ...rezlaetti mesela.

ve ayrıca..

bu heriflerin zemininin hali ne ...

Yalancılar açıkladı mı maaşını asgari ücretten biraz hallice olacak bir rakama ...

Bu GS nin 13 sene şampiyon olamamasının sonunda Jupp Derwal i getirmesine benziyor. Bizim işimize yaramıştı. Türk futbolunu değiştirmişti adam. Bakalım bunlar ne yapacak.

Mourinho, ikna edici skorlarla taçlandırılan cesaret verici her başlangıcından sonra, makine her seferinde stop ediyor. Ve düşüş oldukça hızlı oluyor; medyayı (ve bazen destekçileri) sevindiren ama kulüp patronlarını üzen kapsamlı açıklamalarla kariyer noktalanıyor.

Sank fener'i tarif ediyor. Gercekten tam adamini bulmuslar.

Yine mayislar bizim arkadaslar.

Maaşı açıklanınca bu başlık kilitlenmeli bence cunku daha eglenceli başlıklar çıkacak bence

Ali Başkan İngilizcesini göstermek için tercümanlık yapıyor:D

Aziz Yıldırım'a yalancı dedi

Görüştüm ama izin falan istemedim imzalamadan önce kendisiyle konuşmadım dedi

bu sene riski sıfırlamak adına şampiyonlar ligine katılmalılıar, avrupa ligi veya konferansa katılırlarsa kura şansı gibi faktörlerle yarı final - final yapabilirler

bu sene riski sıfırlamak adına şampiyonlar ligine katılmalılıar, avrupa ligi veya konferansa katılırlarsa kura şansı gibi faktörlerle yarı final - final yapabilirler
neyle yapacaklar dostum neyle?

daha kadrolarını görmedik, bakalım kimler gidecek kimler gelecek?

öyle kolay olmuyor o işler.

bir tane kariyerli pörsümüş td al, hooop yarı final-finaldesin. herkes öyle yapsın o zaman.

Geri
Üst Alt