Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

Picture2.webp

Doğru kabul etsek bile korkunç,bir Türk takımının TD'ye yıllık 12 milyon avro verme lüksü var mı

fener için bir önemi yok. koç oldukça sınırsız para harcayabilirler.

Aziz Yıldırım bunun tasmasının programına çıkmış. Dinlemedim tabi de nasıl oldu o iş diye de sormadım değil. Aziz alırsa ekmegimden olmayayım diyor herhalde.

Gelelim konuya: ananas ali açık açık istediğimiz parayı dökeriz verebiliriz varlıklı adamlarla çalışacaksın diyor. Yani istedikleri gibi para harcayacaklar ve kitabına göre uydurup kimse siz nr yapıyorsunuz diyemeyecek veya demiyecek.

Acun'u fetoculari ülkeden kaçırmak ile suçladı bir savcı görevlendirilmedi. Biz 2 laf etsek evimizden alırlar 24 saat içinde.

Açıkçası bunlarda bu bütçe var iken, ülkenin zengin adamları var iken, ne bok yerlerse yesin kimse dokunmaktan korkarken, tff başkanı da servet yardımcı olacak iken bizde de Erden başkanım yok iken bu sezon baya hayal kırıklığı olur bizim için.

Çok pislik dönecek bu sene. Akıl sağlığımı kaybetmemek için duruma göre takip bile etmeyebilirim.

Son düzenleme:
12 m eurodan çerez parası gibi bahsediyor adam. daha bunun vergisi de var :D bu rakamlar çok saçma değil mi abi dandirik bi tr liginde şampiyon olmak için, yoksa benim vizyonum mu küçük anlamıyorım :D

Y. çocuğu kendi ağzıyla demedi mi 45€ milyonluk paket diye. Seneliği 22.5€ yapar. 10€ milyonunu kendi cebinden verip 12 sini fenere yazmışlar.

Geri
Üst Alt