Fenerbahçe'den 5 Yıldızlı Forma Açıklaması!

1907 yanina yildizlari ekleser kimse birsey demez ama bunlar logonun üstüne yildizlari koyup fazladan sampiyonluk gösterisine girmisler. Yabanci biri bunu görse, türkiyede en cok sampiyon fener olmus der.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Logonun üstüne hak edilmemiş yıldızları ko-ya-maz -lar!

Çünkü, talimatlara aykırı. Ya o talimat değişecek, ya da o yıldızlar olmayacak. Böyle birşey mümkün olsaydı sizce şimdiye kadar yapmazlar mıydı? 100 defa yaparlardı.

Talimatlar değişmeden birşey olmaz. Talimatlar değişirse zaten kaos olur. Bu şikeci şerefsiz camiaya kimse şampiyon olmadınız demiyor ki.

1959 öncesi amatör turnuvalarda alınan birincilikler yıldız sayımı için geçersiz deniyor. Kuralı beğenmiyorsan silktir git başka lige.

O zaman kalsaydı keşke.
sutlamayın kalsın burada alooooooooo

aloooooo
Bu banlanma olayından sonra bugün Fb Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanırsa ve devamında yıldızlarla kadroları kurup Sergen Yalçınla Süper Lig'i kazanırsa şaşırmam.1 de Mauro İcardi'nin Al - Taawon takımına transfer olma ihtimeli de var.Gülüyoz ediyoz da totem önemli :D Bence bankı kaldırılmalı ya da banı kaldırılıp şifresi değiştirilmeli yav :D

Bizimkilerin yapması gereken tek şey düşmanını kendi silahı ile vurmak. Tamam kardeşim senin 5 yıldız 20 kusur şampiyonluğun var. Bende seninki gibi saçma bir tablo çıkardım. Benimde 7 yıldızım 30 kusur şampiyonluğum var Sana verirlerse bende istiyorum bittii. Hepsi bu.. Sende çıkar 7 yıldız forma. Seviyesine inmeyelim diyenler olcak. İneceksin abi başka dilden anlamazlar

GSC yüzünden şimdi de baklava reklamları peşimi bırakmıyor.

Nedir bu çektiğimiz?

Reklamsız üyelik getirin de bir nefes alalım.

ulan ben küfür ederken i.ne kelimesini çok kullanıyorum

durmadan bu i.nelerin reklamı önüme düşüyordu (isviçre)

Allah kahretsin bu gsc ne yapıyor diyip gscye girmedim

tabii ozamanları cahil cahil dolaşıyormışuz meğer bu i.ne telefon ağxımızdan çıkan herşeyin reklamını önümüze koyuyormuş 😂

ulan ben küfür ederken i.ne kelimesini çok kullanıyorum

durmadan bu i.nelerin reklamı önüme düşüyordu (isviçre)

Allah kahretsin bu gsc ne yapıyor diyip gscye girmedim

tabii ozamanları cahil cahil dolaşıyormışuz meğer bu i.ne telefon ağxımızdan çıkan herşeyin reklamını önümüze koyuyormuş 😂
ha hocam ondan mı yanlıs olmasın

Bu banlanma olayından sonra bugün Fb Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanırsa ve devamında yıldızlarla kadroları kurup Sergen Yalçınla Süper Lig'i kazanırsa şaşırmam.1 de Mauro İcardi'nin Al - Taawon takımına transfer olma ihtimeli de var.Gülüyoz ediyoz da totem önemli :D Bence bankı kaldırılmalı ya da banı kaldırılıp şifresi değiştirilmeli yav :D

Bu saçmalıklar toprağı 'dar' olsun Cenk Koray' ın marifetiyle başladı. BJK a haksız yere şampiyonluk ve yıldız eklendi. Aziz Yıldırım karşı çıksa da sonuç alamadı maalesef; kabahat bu duruma ses çıkarmayan zamanın GS yöneticilerinde. Sonra da 'yol oldu'...

Bu saçmalıklar toprağı 'dar' olsun Cenk Koray' ın marifetiyle başladı. BJK a haksız yere şampiyonluk ve yıldız eklendi. Aziz Yıldırım karşı çıksa da sonuç alamadı maalesef; kabahat bu duruma ses çıkarmayan zamanın GS yöneticilerinde. Sonra da 'yol oldu'...
Çok doğru tespit lakin aziz de yanlış hatırlamıyorsam çokta uğraşmadi ki en güçlü olduğu zamanlardı ama doğru bizim yöneticiler zerre sesini cikarmadi o dönem ciddi tepki koysak veremezlerdi o beleş şampiyonlukları

Çok doğru tespit lakin aziz de yanlış hatırlamıyorsam çokta uğraşmadi ki en güçlü olduğu zamanlardı ama doğru bizim yöneticiler zerre sesini cikarmadi o dönem ciddi tepki koysak veremezlerdi o beleş şampiyonlukları
Bjk'nin verilende yanlış hatırlamıyorsam şampiyon olduktan sonra TR'yi Avrupa'da temsil etme tarzı bir olayı vardı. Onun dışında ondan sonra bu 5 yıldız olayı zaten gene gündeme geldi TBMM'ye kadar gitti hatta sonra gerekçeler gösterilerek TBMM ve Tff'de zaten reddedildi.

Geri
Üst Alt