Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.900
- 22.695
- 2.228
Artık top tffde. Gorecegiz bakalim.kurallar uygulanacak mi. Sadece para cezasi değil diye biliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman kalsaydı keşke.
Bu banlanma olayından sonra bugün Fb Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanırsa ve devamında yıldızlarla kadroları kurup Sergen Yalçınla Süper Lig'i kazanırsa şaşırmam.1 de Mauro İcardi'nin Al - Taawon takımına transfer olma ihtimeli de var.Gülüyoz ediyoz da totem önemlisutlamayın kalsın burada alooooooooo
aloooooo
kaynakTFF izin vermemis kupa finaline..
Suan twitterde dolasiyor forma da yildizsiz logo ile cikacaklar diye.kaynak
GSC yüzünden şimdi de baklava reklamları peşimi bırakmıyor.
Nedir bu çektiğimiz?
Reklamsız üyelik getirin de bir nefes alalım.
ha hocam ondan mı yanlıs olmasınulan ben küfür ederken i.ne kelimesini çok kullanıyorum
durmadan bu i.nelerin reklamı önüme düşüyordu (isviçre)
Allah kahretsin bu gsc ne yapıyor diyip gscye girmedim
tabii ozamanları cahil cahil dolaşıyormışuz meğer bu i.ne telefon ağxımızdan çıkan herşeyin reklamını önümüze koyuyormuş![]()
ha hocam ondan mı yanlıs olmasın
Bu banlanma olayından sonra bugün Fb Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanırsa ve devamında yıldızlarla kadroları kurup Sergen Yalçınla Süper Lig'i kazanırsa şaşırmam.1 de Mauro İcardi'nin Al - Taawon takımına transfer olma ihtimeli de var.Gülüyoz ediyoz da totem önemliBence bankı kaldırılmalı ya da banı kaldırılıp şifresi değiştirilmeli yav
![]()
Fb Ziraat Türkiye Kupası'nı aldıktan sonra Mauro İcardi Al - Taaawon ile ilgili haber çıkarsa şu şekil 1 tepki veririz biz reis yav
Çok doğru tespit lakin aziz de yanlış hatırlamıyorsam çokta uğraşmadi ki en güçlü olduğu zamanlardı ama doğru bizim yöneticiler zerre sesini cikarmadi o dönem ciddi tepki koysak veremezlerdi o beleş şampiyonluklarıBu saçmalıklar toprağı 'dar' olsun Cenk Koray' ın marifetiyle başladı. BJK a haksız yere şampiyonluk ve yıldız eklendi. Aziz Yıldırım karşı çıksa da sonuç alamadı maalesef; kabahat bu duruma ses çıkarmayan zamanın GS yöneticilerinde. Sonra da 'yol oldu'...
Bjk'nin verilende yanlış hatırlamıyorsam şampiyon olduktan sonra TR'yi Avrupa'da temsil etme tarzı bir olayı vardı. Onun dışında ondan sonra bu 5 yıldız olayı zaten gene gündeme geldi TBMM'ye kadar gitti hatta sonra gerekçeler gösterilerek TBMM ve Tff'de zaten reddedildi.Çok doğru tespit lakin aziz de yanlış hatırlamıyorsam çokta uğraşmadi ki en güçlü olduğu zamanlardı ama doğru bizim yöneticiler zerre sesini cikarmadi o dönem ciddi tepki koysak veremezlerdi o beleş şampiyonlukları