Fenerbahçe'den 5 Yıldızlı Forma Açıklaması!

resmi olarak şamp miktarları değişmez ztn. fakat bu angutlar kendi kendilerine 5 yıldız takarlar. onla ilgili de bişe yapmak zor.
müsabaka aykırı hareket olmuyor mu o zaman her takım türk bayrağı taksın formaya neden şampiyon olan takıyo

Biz muhtemelen 28 şampiyonluğa ulaştığımızda fenerasyon kabul edecek onların 28 şampiyonluğu var diye biz 29 olacaz onlar 28 o zaman daha az tepki çeker diye kabul edecekler şahsi görüşüm.
benim tahmin biz 25 olup 5yıldız olduğumuzda tescil edilebilir,ne şiş yansın ne kebap misali

ben olsam 4 yıldızın yanına yıldız böyüklüğünde bir uefa kupası diğer tarafa da süper cup koyarım 6 yıldız gibi olur. soran olursa da sana ne lavuk derim.

bence böyle bi şey olmaz bizimkiler göz yummaz ama olursa şayet bizim de 5 yıldızımız olmasını beklerler gibime geliyor, ki bunların şamplukları yerel lig ulusal değil, milli küme ist-izmir-ankara şehirleri arasında düzenlenen turnuva gibi bi şey diye biliyorum

38 şampiyonluk kaç yıldız yapıyo 7 mi

ali koç seçildiğinde bir kongrede, ilk kez rakibimizin gerisine düştük bu kabul edilemez vb bi şey demişti ve sonra bu yıldız muhabbeti çıktı diye hatırlıyorum, eeeeee niye o zaman 2014 de ''hedef 4.yıldız'' dedi fb resmi hesabı ,keşke bunu açıklasalar önce

Şampiyon olmadıkları her yıldan sonra bu muhabbeti yapıyorlar, bu arsızları sonsuza dek susturacak bir karar niye alınmıyor sıktılar valla

Saçma sapan ben yaptım oldu diyerek paraların üstüne çökmeye çalışıyorlar
Bunların gizli niyeti şampiyonluk sayısına göre dağıtılan yayın gelirlerinden çok daha fazla pay almak
Kulübün uyanık olması ve oldu bittiye izin vermemesi lazım
Bu sadece şekilsel bir 5 yıldız koyacağız muhabbeti değil

Yani diyorki; burası Hizan burda ne kanun var ne nizam. Herşey bir şekilde kılıfına uydurulur.

Ben mi yanlış anladım yoksa bunlar fenerbahçe logosunu 5 yıldızlı olarak mı tescil ettirmiş

Eziklik derecesi harika

Bu durumda 5 yıldız olarak kullanabilirler

Üstüne 3 yıldız daha ekleyebilirler bu sayede 8 yıldızla eziklikleri daha da belli olur

Geri
Üst Alt