Fenerbahçe'den 5 Yıldızlı Forma Açıklaması!

la cildiracagim hala soyle verilecek boyle verilecek diye yazanlar var bak sonra kus musun diye millet uzerinize yuruyunce aliniyorsunuz kus zekali paylasimlar yapmayin o zaman

her sampiyonluk yayin gelirlerinden pay demek finansal olarak mumkun degil buna goz yummamiz herseyden once.
Şike senesi küme düşürülmediklerinde ne kadar çıldırdıysak bu yıldız olayını oldu bittiye getirdiklerinde de aynı şekilde çıldırırız bir iki aya bizler hariç herkes tarafından unutulur gider.

Bunların bu pis işleri her zaman yanlarına kar kalıyor bu yüzden de hiç bir zaman bulundukları bok çukurundan çıkamayacaklar. Tek güvencem avukatlarımız Tff, mhk ıvırı zıvırı zaten bunların çiftliği olmuş. Finansal olarakda bunların kendine düşen payını hükümet karşılar olur biter.

Ben mi yanlış anladım yoksa bunlar fenerbahçe logosunu 5 yıldızlı olarak mı tescil ettirmiş

Eziklik derecesi harika

Bu durumda 5 yıldız olarak kullanabilirler

Üstüne 3 yıldız daha ekleyebilirler bu sayede 8 yıldızla eziklikleri daha da belli olur

8 yıldız yerine logolarının üzerine bjk logosunu koysunlar daha anlamlı olur bence

Arkada Halley de varsa 6 yıldız yapar.

Buna izin verilmeyecek herhalde? Yaptim olduyla oluyorsa biz de Muslera'yi Turk yapalim

Yavv bu mallar 5 yıldızlı logoyu patentlese nolur, patentlemese nolur. Bunlardan başka kullanan yok ki 🤣

O değil de, şimdi bu şikeci pislik camia, pazar günü 5 yıldızlı forma ile çıkarsa alacakları ceza ihtar mi olacak? Sokarım öyle işe. O zaman bizimkiler de 7 yıldızlı forma yaptırıp hazırda tutsun. Cezası ihtar ise bizde alırız, sıkıntı yok.

Fenerbahçe milli bir değerdir ve istedigi cilginligi yapmaktada ozgurdur. Akil ve mantik aramaya gerek yok hic mi sevinmesin bu adamlar tas mi yesinler

Birakin 5- 6 neyse koysunlar yildizi forma satip birsekilde duzluge cikmalari lazim

Fenerbahçe milli bir değerdir ve istedigi cilginligi yapmaktada ozgurdur (Değildir!) . Akil ve mantik aramaya gerek yok hic mi sevinmesin bu adamlar tas mi yesinler (Hiç sevinmesinler, taş yesinler; Şeytan azapta gerek!)

Birakin 5- 6 neyse koysunlar yildizi forma satip birsekilde duzluge cikmalari lazim (Hiç de değil, gün yüzü görmesinler!)

en ufak girisime misliyle tepki gosterilmeli
Hem fikirim yönetimin ve sonraki yönetimlerin tutumlarının net ve katı olması lazım.Ali koç un basarisizligini bununla örtme çabası var.Onlarin firmalarında bu kadar rahat olmayan yıldızı takmalarina ses çıkarılması gerekiyor her şampiyonluğumuzda bu konuda daha da agresiflesecekler

İki grup meslektaşı anlamakta çok zorluk çekiyorum. Bir grubu zikre gerek yok diğeri bu Fenebahçeli avukatlar. Dava hakkına saygım sonsuz tabi ki ama adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs kabul edilebilir değil. Esasa ilişkin emek harcayıp beyana gerek yok. Burayı okuyan Fenerbaçe taraftarı bahtsız insanlar,manidar zamanlı algılarla güdülmeyiniz.

İki grup meslektaşı anlamakta çok zorluk çekiyorum. Bir grubu zikre gerek yok diğeri bu Fenebahçeli avukatlar. Dava hakkına saygım sonsuz tabi ki ama adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs kabul edilebilir değil. Esasa ilişkin emek harcayıp beyana gerek yok. Burayı okuyan Fenerbaçe taraftarı bahtsız insanlar,manidar zamanlı algılarla güdülmeyiniz.
Peki mevcut adalet anlayisinda bu haydutlara bu hak taninmaz diyebiliyor musun renktas?

Geri
Üst Alt