Can Muric
Parçalı Üye
- 14 Aralık 2015
- 3.468
- 4.916
- 1.313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pes , ben bişi yazmadım sayın.Ne anlatıyorsun renktaş sen
Gir bak bakalım sırf İstanbul mahalli liginde kaç şampiyonluğumuz varmış
İstanbul Futbol Ligi (1923-1951) - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Yahu güzel insan sen yazmadın mıPes , ben bişi yazmadım sayın.
ahahaha Kafalarına göre yazıyorlar. Hicbir ispatı biseyi yok. 3 takım oynuyo 2 si şampiyon oluyo. Yaw ülkede beyin kıtlığı var gerçekten. 1905 te kurulmus takima 1 şampiyonluk vermişler. Hey Allam işlere bak yaa.. İşine nasıl geliyosa ona göre bilgiyi değiştirme, olayı degistirme. Nede olsa inanan akilsiz bir kitle var... Bahaneler vs... Rezilsiniz ulan. Başka anlatacak kelime bulamıyorum. Koca Galatasaray 59 a kadar Bir kere şampiyon olmuş öylemi ahahaha Ya duramıyorum gülmekten ahahahah gerçekten ahahahahaa. Abicim buna inanan maldır netTek şampiyonluğumuz varmış 59 öncesinde Milli Küme - 1939
Yahu kurucuları bile bizden çıkma diye biliyorum yanlışım yoksa
Niyeti anladık. Sivasspor' un logosondaki 3 yıldızdan hareket etmişler; SS a herhangi bir uyarı yahut yaptırım uygulanmadığına göre bunlara da bir şey yapılamaz. Mesela Kayserispor da 38 yıldızlı bir logo tasarlayıp patent alabilir pekala. Şampiyonluk sayısına göre belirlenen yıldızlar logo çerçevesinin dışına ve üzerine ekleniyor...Niyet maydanozla kanarya değil ki
Niyet bambaşka
Tek şampiyonluğumuz varmış 59 öncesinde Milli Küme - 1939
terbiyeni takın , iftirada atma. Ben de merak edip baktım , arkadaşa cevap verdim.
Lütfen uzatma
Tekrar ediyorum
Eski yerel ve mahalli lig şampiyonlukları sayılacaksa GS'ın 7 yıldız takması lazım
NET...
Iyiki ayrılmışlar. Yoksa fb nin yaşadığını biz yaşardık şimdi. Belli Ali Sami Yen neden bunları def etmiş. Öngörülü ve vizyonlu insanın hali başka oluyo iste.Yahu kurucuları bile bizden çıkma diye biliyorum yanlışım yoksa
Ali Sami Yen ve arkadaşları ile fikir ayrılığı olduğu için ayrılıp kuruyorlar kulübü
5+2 yapcazNeremize sokacaz o kadar yıldızı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tek şampiyonluğumuz varmış 59 öncesinde Milli Küme - 1939