Fenerbahçe'den Açıklama: "9 saniyelik orta oyunu!"

Kizmakta haklılar aslında okadar para yatırıyoruz bu hakemlere ama 1 golü bile atamiyorlar diyorlar ozetle

1 puan hediye ettiler zorlaya zorlaya butun olanaklar kullanilarak. Insan bir tesekkur eder, ama yok illa 3 puan kazandiracaksiniz. Gerekirse rakibe 2 kırmızı kart verin yetmiyorsa lehimize 2 penalti uydurun demek istiyor herifler

Antalya penaltilarla, Pelkas'in rakibin ayagina bastigini gostersin, cevabini versin. Bizlik bir durum yok. Gerci ben olsam resmi siteden pozisyonlari yorumsuz yayinlardim :D

Altay sporları karıştırıp boks yapmıştı dün onu eklemeyi unuttunuz sanırım leşler sizi

Ulan ülke futbolunu lağım çukuruna çevirdiniz. Azıcık onur, azıcık haysiyet, azıcık şeref yahu !!!
Tinercisi, şikecisi hakem de hakem diye ağlıyorlar.
Allah belanızı versin !!

Fenerbahçe camiasını artık kınayamıyorum bile.

Antalya'nin 2 penaltisi, Trabzon'un en az 1 penaltisi verilmedi. Bu alcaklar hala aciklama yapiyor. Allah belanizi verecek, bundan eminim.

Bakın iş ciddileşiyor.

Ali koç ısrar nefrete yöneltiyor insanları. Göz göre göre hak yiyip hakkımız yendi diye ağlıyor.

Bu işin sonunda bu nefretin sonucunda hiç iyi şeyler olmayacak, birileri müdahale etmeli.

bir tane burak yildirim olayi olursa, aglamasinlar ozaman.

yaratiklari ortam buna cok musait

Bunların taraftarı olsam tiksinirdim artık bu hareketlerden, sahaya bakmamaları için kırk takla atıyorlar ama artık işe yaramıyor.

Geri
Üst Alt