Fenerbahçe'den Açıklama Geldi

şuan daha fazla olayı büyütmek istemiyolar ama yinede duramamışlar.

şuan kamuoyunda fb clye gidecek havası oluştu ve tartışmak istemiyolar ki millet uyanmasın

Aslında sazan.avi durumuna düşmek istemiyorlar. Dediğin gibi şimdi umutlular. Eğer büyük konuşurlarda yine kursaklarında kalırsa 2-2- v2014 olacak.

O yüzden dur bakalım diyorlar.

Ha bundan sonra olacakları söyliyeyim.

UEFA ve FIFA bunlara tokadı vuracak. Lafı uzatmadan söyliyeyim. Vuran vurana olacak. İşler kötüye gitmeye başlayınca eski söylemler arşivden çıkacak :

"Bizi ispiyon ettiler"

"Türk futboluna ihanet ettiler" vs vs

Korkaklar siyasilerin poposunu yalar, cesurlar ise siyasilerin yaptığı hatayı yüzlerine vurur.

Korkak kim, cesur kim herkes biliyor. :)

Fenerbahce.org üzerinden yapılan resmi açıklama şu şekilde:

Bazı güzide kulüplerimizin kulüplerindeki tüm sorunlarını çözen mahir yönetimlerinin, kulübümüz ile ilgili yapmış oldukları açıklamalar tarafımıza ulaşmıştır.

Biz bugüne kadar her türlü…

Sportif açıklamaya,

Gayri samimi, kurnaz kutlama davetlerine,

İmitasyon Sicilya tarzı açıklamalara,

17 Haziran kaçışlarına,

Ve hatta ilkokul öğrencilerini kıskandıracak düzeydeki açıklamalara,

Bıkmadan, usanmadan, sıkılmadan

Cevap verdik…

Ancak bu sefer tüm taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun beklentilerini bir kenara bırakmak durumunda kaldık.

Kısacası bir tek bugünkü açıklamalara cevap veremiyoruz.

Zira biz bile bu KORKUYA karşı verecek bir cevap bulamıyoruz…

Bu nedenle CESURCA susuyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Seviye yerlerde, aciklamaya bak. Cevap verecek lafimiz yok demiyorlar da cesurca susuyorlarmis. Pislikleriniz ortaya dokulecek millet uyanacak diye susuyorsunuz :)

Bu arada "Kiyamet gününe kadar" sikeci olarak anilacaksiniz!!!

Kendi yaptıkları her şeyi sırayla başkalarına mal ediyorlar. Ulan bari bir üslubunuz olsun be. Koca kulübü soktukları hale bak.

Insani merak duygularından dolayı okuyayım dedim... Zaman kaybı volume 77770...

Benim gözümde bu açıklama :

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qih0rITZ184[/media]

Bir daha kuş beyinli demeyeceğim bunlara ,

değil kuş , kutu denizanası ;) bile daha bilinçli !

Kısacası bir tek bugünkü açıklamalara cevap veremiyoruz.

normal bir aciklama pek sasirmadim "hayir biz sl'e gidiyoruz" diyecek halleri yoktu herhalde.

Başkanından yöneticisine taraftarına, 7'den 70'e alayı mal bunların yemin ediyorum :D Açıklamaya gel hahahhahahah :D Bunları bize senelerdir ezeli rakip diye yutturanlar utansın :2aloh1:

"Söyleyecek birşey bulamadık" cümlesini süsleyip püsleyip anlatmışlar.

Vay be açıklamaya bak! İnce nüktelerle dolu, çok zekice ve bir o kadarda akılcı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Veriləcək cavab yok ahahahahha

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi Antu'da bu açıklamaya "kapak","dahice" falan diyenler vardır.. :redface:Gerçi IQ düzeyleri yönetimleriyle eşdeğer olduğundan anlaşılır bir tepki olur bu ;)

Kesin bizi sermaye artışından. Vururlar diyordum onu bile yapamamiş MALlar.

bkz: ne yazsak yalan olacak zaten.. en iyisi susup cool olmuş gibi yapalım

Açıklama yapmaları kaçınılmazdı. Zira açıklama yapmazlarsa gündem bizim açıklamamız kalır, ama saçmalasalar bile (bugünkü örnek gibi) yanıt vermeleri gündemi bizim açıklamamızdan alıp polemiğe götürür.

Yapmaya çalıştıkları tam olarak da bu, yarın yandaş medyada bu olay artık şu şekilde yer bulabilir, "kulüplerin demeç savaşı", "tehlikeli gerginlik" vs. Bizim şike dokundurmalarına değinen olmaz.

Bu arada bıkınlık geldi resmen ya.

Ne zaman acaba sadece futbolu konuşa bileceğiz bu ülkede.

Geri
Üst Alt