Fenerbahçe'den Açıklama Geldi

Gayet seviyeli bir şekilde ve biraz da kendi dillerinden biri olan (sert ve göndermeli) konuşmuşuz bu sefer de ilkokul demişler :)

Bunlara neremle güleceğimi şaşırdım :D

Çok basit olmuş bu kadarını şikecilerden bile beklemezdim verebilecek cevabımız yok deseler bundan çok daha oturaklı açıklama olurmuş.

[

Hayir bunlarin oyle bi huyu var ki kendilerini cok buyuk saniyorlar.Ulan avrupada kac mac kazandin desen bi sevillayi,bi de interi sayiyolar.Bide bize gelip korkuyosunuz diyolar ya bitiorum o zaman :D

Bu şikecilere ıq testi yapılsa 100 de 70 i filan idiot sınıfına girer ciddiyim bu konuda.En akıllı olanları fb li doktorla bile mubabet etttiğimde söyliyecek bişey bulamadıgında konuyu 6 0 geitirmesi artık son nokta oldugunu düşünüyorum.Doktor böyleyse bunların bu kadar salak olması çok normal.:D

Verilecek cevabımız yok deselermiş daha iyi olurmuş sanki

[

Bu şikecilere ıq testi yapılsa 100 de 70 i filan idiot sınıfına girer ciddiyim bu konuda.En akıllı olanları fb li doktorla bile mubabet etttiğimde söyliyecek bişey bulamadıgında konuyu 6 0 geitirmesi artık son nokta oldugunu düşünüyorum.Doktor böyleyse bunların bu kadar salak olması çok normal.:D

Ahahahah :D aynen dedigin gibi renktas.Benim calistigim yerde mudur var.Yapiyoruz bu sike muhabbetini.Once diyoki sike yok aziz girmemesi gereken ihaleye girmis ondan bunlari yaptilar diyor.Tapeleri soyluyorum,sadece biz mi yaptik sikeyi diyo.Hic sıkılmadan anlatiyorum herseyi sonra ertesi gun oluyo.Yine basliyor yok helikopter ihalesidir yok siyasidir diye:D

Sırf bunların komik cevaplarını görmek için her gün bir açıklama yapmalıyız :)

Seviyesizligin tavan yaptigi bir camia. Ciddiye almaya gerek yok.

Ahahahah :D aynen dedigin gibi renktas.Benim calistigim yerde mudur var.Yapiyoruz bu sike muhabbetini.Once diyoki sike yok aziz girmemesi gereken ihaleye girmis ondan bunlari yaptilar diyor.Tapeleri soyluyorum,sadece biz mi yaptik sikeyi diyo.Hic sıkılmadan anlatiyorum herseyi sonra ertesi gun oluyo.Yine basliyor yok helikopter ihalesidir yok siyasidir diye:D

Hahahahhaa.Helikopter ihalesi.:D.İyi işte keşke benimde böyle müdürüm olsa hiç sıkılmazdım.Cem yılmaz kadar komik adamlar.:D

Ezikler sizi. :D :D :D

Diyecek hiçbir şey bulamadınız çünkü apaçık ortada siz ŞİKECİ , ŞEREF YOKSUNU bir kulüpsünüz hatta kulüp bile değil saçma bir oluşumsunuz. !!!

İlkokul talebeleri mi yazıyor bu şikecilerin açıklamalarını?

Ve hatta ilkokul öğrencilerini kıskandıracak düzeydeki açıklamalara,

Bıkmadan, usanmadan, sıkılmadan

Cevap verdik…

Bizim açıklamalarımızı takip ediyorsunuz zaten.

Bu ifadelerde Fenerin. Karar sizin. Hangisi ilkokul öğrencilerini kıskandırır cinstenmiş...

Güvenliklerini sağlayamamakla itham ederek küçük düşürdükleri bu devletin sınırları dışı da dahil ve hatta Fransa ve Belçika başta olmak üzere istedikleri her yerde bu müsabakayı oynamaya amade ve hazır olduğumuzun bilinmesidir..

..yüksek Fransız kültürünün gereği olarak...

Ah be şikeciler,hala kumda oynayan çocuklar gibisiniz.Yine mi küstünüz kızdınız bizlere ? Ay canlarım benim..

İlkokul talebeleri mi yazıyor bu şikecilerin açıklamalarını?

İlkokul olsa yine iyi...

3b1955214f-kopya.jpg

Yazıyorum siliyorum. Hani cezadan korkumdan falan değil ha...

Adam yerine koymuş olacağım da. Az önce yorum yapmadım. Sadece bir karşılaştırma ile bir de görsel paylaştım.

Ciddi ciddi yorum yapayım dedim ama; Yok be ya. Olmuyor. Adamlar adam değil ki.

Ama ;

Ve hatta ilkokul öğrencilerini kıskandıracak düzeydeki açıklamalara,Bıkmadan, usanmadan, sıkılmadan cevap verdik…

Ancak bu sefer tüm taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun beklentilerini bir kenara bırakmak durumunda kaldık.

Kısacası bir tek bugünkü açıklamalara cevap veremiyoruz.

Şu cümleleri yazmak için ya aklı dengeyi tamamen yitirmiş olmak gerekiyor veya uyuşturucu falan kullanmış olmak...

Ha aslında ikiside değil, çünki 3. bir ihtimal var ve bence de o...

Ağır derecede şeref yoksunu olmak. Tek suçları bu işte...

Kızmıyorum. Sadece herşeyin, her kurumun, her makamın şikeciliğini kabul ettiği bir kulübün ve yöneticilerinin gemi azıya almasına bir insan olarak garipsiyorum.

Masum olduklarına dair bugüne kadar doğru dürüst bir ifadeden ziyade daha çok " Neden bizi şikayet ediyorsunuz. Neden olayı kapatmıyorsunuz" şeklindeki ifadelerine karşılık bugünki gibi bizi korkaklıkla suçlamalarına ve kendilerine cesur yakıştırması yapmalarına diyecek laf bulamıyorum.

Çünki karakterini, gurunu,haysiyetini,onurunu,şerefini tuvalete atıp sifonu çekmiş bir camiaya söylenecek söz bulmak oldukça zor.

şuan daha fazla olayı büyütmek istemiyolar ama yinede duramamışlar.

şuan kamuoyunda fb clye gidecek havası oluştu ve tartışmak istemiyolar ki millet uyanmasın

açıklama yapmayacağını açıklama yaparak söyleyen özürlü zihniyet! açıklama yapmışsın işte.

Geri
Üst Alt