Yazıyorum siliyorum. Hani cezadan korkumdan falan değil ha...
Adam yerine koymuş olacağım da. Az önce yorum yapmadım. Sadece bir karşılaştırma ile bir de görsel paylaştım.
Ciddi ciddi yorum yapayım dedim ama; Yok be ya. Olmuyor. Adamlar adam değil ki.
Ama ;
Ve hatta ilkokul öğrencilerini kıskandıracak düzeydeki açıklamalara,Bıkmadan, usanmadan, sıkılmadan cevap verdik…
Ancak bu sefer tüm taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun beklentilerini bir kenara bırakmak durumunda kaldık.
Kısacası bir tek bugünkü açıklamalara cevap veremiyoruz.
Şu cümleleri yazmak için ya aklı dengeyi tamamen yitirmiş olmak gerekiyor veya uyuşturucu falan kullanmış olmak...
Ha aslında ikiside değil, çünki 3. bir ihtimal var ve bence de o...
Ağır derecede şeref yoksunu olmak. Tek suçları bu işte...
Kızmıyorum. Sadece herşeyin, her kurumun, her makamın şikeciliğini kabul ettiği bir kulübün ve yöneticilerinin gemi azıya almasına bir insan olarak garipsiyorum.
Masum olduklarına dair bugüne kadar doğru dürüst bir ifadeden ziyade daha çok " Neden bizi şikayet ediyorsunuz. Neden olayı kapatmıyorsunuz" şeklindeki ifadelerine karşılık bugünki gibi bizi korkaklıkla suçlamalarına ve kendilerine cesur yakıştırması yapmalarına diyecek laf bulamıyorum.
Çünki karakterini, gurunu,haysiyetini,onurunu,şerefini tuvalete atıp sifonu çekmiş bir camiaya söylenecek söz bulmak oldukça zor.