Fenerbahçe'den Açıklama: "Yabancı hakemlerin derhal göreve getirilmesini talep ediyoruz"

Yabancı hakem gelirse 8 olan fark 28 ‘e çıkar.
Bunlar yine kendi ayağına kurşun sıkıyor.
Okuma yazmayı ancak ortaokul 3.Sınıfta çözen federasyon başkanı yine bildiğini okur.Yabancı hakem getirmez.
Gerçekten emir verirlerse ertesi gün getirir. Geçsin o şovları

Satın alıp alıp getirecekler tabi şikeci artık hangi hakem varsa.

Yok öyle yağma.

biz Türk hakemlerinden memnunuz

Cuma günkü maçtan sonra 2 gündür açıklama yapmıyorlardı.

Şu açıklamayı hazırlamış operasyon çocukları haramzadeler demek 2 gündür. Kodumun şikecileri.

Bunları alamıyorlar mı sanki. Tek farkı ithal mal olur dediğin gibi olursa
6 aylığına getirip operasyon yaptıracaklar adice.

Bu hakemleri alıyorlar da seneye de devam etmek için istedikleri ölçüde biçtiremiyorlar bizi.

Dertleri bize sürekli kırmızı kart gösterttirmek. Sene başından beri sarı kart hesabı yaptırmaya çalışıyorlar fonladıkları “tartışmalı pozisyonlar” (hulusi ya da yakını) gibi hesaplara.

Avrupa da kendileri daha çok kart görene kadar oradan yürümeye çalıştılar hatta ama oradan ligden ortalama yarısı kadar az gördük. Her yerden algı ve para ile satın ama Peşindeler.

Şikeci Portekizli ve İtalyan eskilerini getirtip 40-45 arası kendi liginde bile işi kalmayan biçtirecekler akıllarınca.

Yönetim derhal müdahale etmeli.

Yabancı hakem kısmına katılıyorum çünkü özellikle var da hala bunların adamları var ,yabancı hakem olmalı orta hakemler dahil

Ironi yaptigini umuyorum renkdas. Yada sikecileri kudurtmak icin iyi bir aciklama olabilir. Yalniz gercekte 3 sezondur aleni dograniyoruz. Hatta bu yil arsa cikti dograma islemi.
kudurtmak icin yaptım

14651.jpg

Artik taraftariniz bile yemiyor bu aciklamalari

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adamlar yemin etmiş asıl problemi görmemeye, suni gündemlerin peşinde enerjilerini boşa harcamaya. Ne diyelim. Böyle devam.

Yabancı hakemleri bunların aleyhine olur ama hangi şartlarda gelecek esas önemli olan o

Aynı maçta rakibin 1 golünü yemişler, 1 tane de golünüzü iptal etmemişler. Biraz utanmanız olsun lan artık. Vallaha yetmedi mi bu kadar insanlıktan çıkmak? Biz ne izliyoruz abi?

Geri
Üst Alt