- 16 Haziran 2010
- 191.055
- 133.853
- 6.478
Bencede getirilmelidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir seviyede biçiyorlarki bizi malum takımın bu yeni genç hakemleriyle, bir üst seviyesini düşünemiyorum artık. Gerçi bizim pasif yönetim gelecek yabancıların adil şekilde getirilmesini sağlayabilse çok iyi olur da ama işte bizimkileri yine ayakta uyuturlar tabiki6 aylığına getirip operasyon yaptıracaklar adice.
Bu hakemleri alıyorlar da seneye de devam etmek için istedikleri ölçüde biçtiremiyorlar bizi.
Dertleri bize sürekli kırmızı kart gösterttirmek. Sene başından beri sarı kart hesabı yaptırmaya çalışıyorlar fonladıkları “tartışmalı pozisyonlar” (hulusi ya da yakını) gibi hesaplara.
Avrupa da kendileri daha çok kart görene kadar oradan yürümeye çalıştılar hatta ama oradan ligden ortalama yarısı kadar az gördük. Her yerden algı ve para ile satın ama Peşindeler.
Şikeci Portekizli ve İtalyan eskilerini getirtip 40-45 arası kendi liginde bile işi kalmayan biçtirecekler akıllarınca.
Yönetim derhal müdahale etmeli.