Fenerbahçe'den Açıklama: "Yabancı hakemlerin derhal göreve getirilmesini talep ediyoruz"

el pozisyonu tamam da diğer ağladıkları pozisyon ne penaltı için

caner-osayi ise kıçımızla güleriz

Günahkarların takımı boşuna demiyorlar.
Ulan sizin Allah bin türlü belanızı versin.
Bu hakemler sayesinde az 10 puan fazlalığınız var.
nasıl bir ar damar çatlamasıdır bu.İnsanda bir gram haysiyet şeref olmaz mı arkadaş.
Yok işte bunlarda bir gram bile yok.

Gelelim bizim çapsız yönetime.Ulan bizim yabancı hakem diye yırtınmamız gereken ortamda adamlar işlerine gelmiyeceğini bile bile sırf algı için yabancı hakem istiyorlar.
Nefret ettim bizim başımızdakilerden.

Bunlar iyice küçüldü. Kayseri Karabükten fln farkları kalmadi

Benim asıl merak ettiğim bu yavuşak ikili gerçekten bizim kollandığımızı, hakem hatalarının hep onların aleyhine oldugunu bizim lehimize olduğunu mu düşünüyorlar yoksa taraftarı uyutma çabası mı sadece

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamamen algı çalışması. Yabancı hakem geleceği yok. Bunlar bu konu üzerinden taraftarını konsolide etmeye çalışıyor. Yada yine pis bir plan peşindeler hakemler üzerinden üzerini örtmeye başladılar. Bizi kast etmeleri de algının bir parçası. Aptallar işte. Son olarakta bir ihtimal belkide federasyonda birşeyler oldu yabancı hakem gelecek bunlar işi üstlenmeye çalışıyo şimdiden. Kokusu çıkar yakında

Yabancı Hakem ve VAR geldikten en geç 1 sene sonra yine yerliye dönerler. Tüm Sistem Biz arayı açmayalım diye işliyor zaten

Satın alınmayacak kadar isimli yabancı hakemleri bizde istiyoruz fazla uzamadan bitirelim ligi

Yabancı hakem de gelsin fark 18 olsun, biz de Avrupa’ya odaklanalım.

“Tff başkanının çabasına rağmen” hahahah ulan ne vıcık vıcık insanlar var ya

Ulan ne yüzsüz şerefsizlersiniz siz yav
Adaletin içinden geçenler adalet diye çığırtkanlık yapıyor

Hemen gelsin. Zaten Aralık ayında şampiyonluğumuzu ilan ettik.

bu arada açıklama kendi taraftarlarını uyutmak için yapılmış. febeliler niye susuyorsunuz diye tepki gösteriyordu.

Satın alıp alıp getirecekler tabi şikeci artık hangi hakem varsa.

Yok öyle yağma.
İnan bana bundan kötüsü olamaz ki zaten.daha ne kadar satın alabilecekler.zaten her hareket lehlerine çalınmıyormu?ne kadar kötüsü olabilir ki?

Geri
Üst Alt