Fenerbahçe'den Açıklama

Atatürk Atatürk olali boyle bir hakarete ugramadi.

Lan ben bunların taraftarına acıyorum.Salak yerine konuluyorlar haberleri yok.Adamın bir dediği diğerini tutmuyor.

Utanmaz herifler. Hırsızı hırsız yakalatmış diye kendini suçsuz görüyor.

Gerçekten sıktı artık şu fenerin yaptıkları. Yeter artık. Zaten kabulleniyorsunuz herşeyi daha da cılkını çıkartmayın işin.

Arkadaş şike yaptın mı yaptın? Sus artık ya bırak siyasi davayı filan ortada bir suç var ve cezasınızı çekeceksin.. Bu kadar NET!

Başbakanın bu açıklamaları "çaldık,çırptık, yolsuzluğun dibine vurduk ama siz bunları bilmeyeceksiniz! siz bunları paralel yaptı sanacaksınız, cemaat sanacaksınız, yargının imamı yargının suçu sanacak hatta sanmayıp ınanacaksınız ve ben yolsuzluğa devam edeceğim. Durmak yok yola devam" mantalitesiyle yaptı.

Ve şİmdi Atatürk'ü dilinden hiç düşürmeyen o utanmaz adam ise "başbakanın yolsuzluğu kapatılıyor o haklı benim de şikemi kapatın" diyor özetle. Sırada merakla beklediğim başka bir konu ise "Mustafa Kemal'in askerleriyiz her yer gezi her yer direniş" diyen salak sürüsünün ne tepki vereceği.

Yok mu aralarında bi tane delikanlı "ne sana ne tayyibe eyvallahımız yok" diyecek..

Fenerbahçe bir karar veremedi ne olduğuna, bu manyak yüzünden Fenerbahçe taraftarı iyice aptala döndü. Adamlar cumhuriyet kalesiyiz fikrini baya benimsemişti ki Aziz baştan aşağı yalayıvermiş başbakanı.

Tüm argümanlar yeniden yazılmalı bu durumda.

ülke elden gidiyor, cumhuriyetin son kalesiyiz vs gibi hükümet karşıtı söylemlerde bulunup, 17 aralık operasyonu sanki gerçekleri yansıtmıyormuş gibi gösterip "paralel devlet iş başında" ya getiren zihniyet ancak fenerbahçe zihniyetidir.

en başından diyorum. Erdoğan ve Yıldırım o kadar çok benziyorlar ki.

Sadece resimlerine baktim.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Geri
Üst Alt