Fenerbahçe'den Açıklama

Bkxs5i4CIAItL4g.jpg

Bittin sen tayyip diyen fener bugun bize paralel diyor..

Yanar doner dansozlere bak hele

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5tIC_f8OPm0[/media]

Bence herkes şu eklentiyi kullansa başlık altında güzel olur :

28tle1.gif

bu açıklamadan sonra fb nin yazın küme düştüğünde fblilerin halinin düşündükte yaz ayını iple çekiyorum.

bir gün önce hakkini gasp ettigi rakibini kilcik sembolü ile asagalayan bir takimin ahlah ve haysiyetten bahsetmesi gercekten alkislanacak bir hareket

aciklamada yer verdikleri noktalarin hepsini kendileri, kendi taraftarlari ve kendi futbolculara yillardir misli ile yaptilar

buna ragmen böyle bir aciklama yapmak gercekten alkislanacak bir hareket

yönetimin yerinde olsam cevap olarak yorumsuz bir sekilde bugüne kadar bunlarin stadinda olan olaylarin, taraftarlarinin yaptiklari olaylarin ve futbolcularinin yaptiklari olaylarin fotoraflarini ve görüntülerini yayinlarim

kendi oyuncularinin önünü kesip dövdükleri görüntüler ile kendi baskanlari tarafindan isittikleri hakaret dahil

hani otobüs taslanmasindan ahlahtak haysiyetten bahsediyorlar ya

mac icerisinde kendi oyuncularinin attiklari bilincli tekmeler ortadayken, biz küfür etmedik adam gibi davrandik diye yalan konusan kaptanlarinin küfür ederek sneijderin üzerine yürüdügü acikca ortadayken, oyuncularinin her dokunusta kendilerini yere biraktiklari ortadayken, taraftarlarinin ve KAPTANLARININ irkcilik yaptigi kanitlanmis olmasina ragmen (yine kulüb devreye girerek koruma altina almisti bu durumlari) ve bir cok macta oyuncularinin küfür ettigi ahlak disi hareketler yaptiklari görüntülerde net görülüyorken (ki bunlarin bazilarini kulüb devreye girerek koruma altina aldi) böyle bir aciklama yapmak gercekten alkislanacak bir hareket.

Evet Kibirbahceliler biz sizi cok iyi ANLIYORUZ ve görüyorsunuz yazdiklarimin arasinda $ikeden tek kelime bahsetmeden bile ne kadar ahlaksiz bir kulüb (yönetici, taraftar ve futbolcular hepiniz buna dahilsiniz) oldugunuzu kanitlanmis olaylarla ortaya koyabiliyoruz.

Böyle yüzsüz, adi, şerefsiz bir camia olamaz ya...

Bu sefer pis koymusuz,3 gün gecti hala aglıyorlar...

okumadım hala gülüyorum :D

[attachment=9419:mon.jpg]

[attachment=9420:nez.jpg]

[attachment=9421:kad.jpg]

[attachment=9422:hasan.jpg]

[attachment=9423:10041gerets1.jpg]

[attachment=9424:1384116024-baroniforma.jpg]

[attachment=9425:arda.jpg]

[attachment=9426:meir.jpg]

[attachment=9427:topuz.jpg]

[attachment=9428:tunc.jpg]

Ekli dosyalar

• mon.webp
    mon.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 166
  • nez.webp
    nez.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 137
  • kad.webp
    kad.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 167
  • hasan.webp
    hasan.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 122
  • 10041gerets1.webp
    10041gerets1.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 111
  • 1384116024-baroniforma.webp
    1384116024-baroniforma.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 98
  • arda.webp
    arda.webp
    37 KB · Görüntüleme: 140
  • meir.webp
    meir.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 123
  • topuz.webp
    topuz.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 129
  • tunc.webp
    tunc.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 115
Açıklamada dikkat çeken nokta "paralellik" vurgusu, amaçları Galatasarayı cemaate yakın gösterip zaten olmayan devlet ilşkilerimizi iyice yerin dibine sokmak. Kendileride böylece hükümete yağ çekiyorlar. Ben bu gidişatı hiç iyi görmüyorum açıkçası siyasetin bu kadar spor içerisinde olduğu bir ülkede, bu hükümetin tutumuyla yolumuzu kesecekler gibi görünüyor.

"Eskiden Fransızdık şimdi cemaatçi olduk iyi mi"

:gs:

irkcilik yapan taraftari korumak yerine stada girme cezasi verebilseydiniz. evet ne sampiyonluk buyugu nede kupa buyugu olurdunuz -cunku bu ikisi yok-

ama simdi bakiyorum hic bi konuda buyuk takim diyemiyom. kicimin buyugu seni

voooov ne biçim açıklama çok korktuk bende çoğunu okumadım gereksiz fener zımbırtısı işte

Geri
Üst Alt