Fenerbahçe'den "Çekiliriz" Tehdidi

Atatürk'e suikast düzenleyen bir başkana sahip iken nasıl atatürkcü bir kulüp oluyorlar onuda anlamıyorum birde o var tabiki Asker kaçağı olan adamın ağzında türkiye asker sevdası falan

Tabiki blöf yapıyorlar...

Hatırlayın 3 temmuz zamanı ali koçta çıkmıştı böyle ne oldu fıs

Tahvil sattılar şimdi dedikodular doğruysa eger uefadan yazı geldiyse gündemi değiştirip tahvili okutmak derdindeler eger dedikodular dogrysa ve çıkarsa acıga 3-5 zengin adam kurtaramaz bu sefer sponsorlar tek taraflı fesh edrler sözleşmeleri çekilmekten beter olurlar..

Gelelim başka takımla isim degişikligi yapabilirler ama bu sefer olmayan tarihlerine şikeden sonra bi leke daha düşülür zaten fenerbahce camiası bizim piçimizdir tarihimizi ve onların tarihlerini bilen fenerliler bile bunu söyler tabi o zaman prezervatif icat edilmemişti bilseydi böyle bir pislik çıkacak Ali sami yen icat ederdi

Kardeşim ne demek istediğini anlıyorum ama Ali Sami Yen in adının geçtiği cümle daha hoş sözler içermelidir. Nacizane fikrim

n ibarettir, şikeden küme düşmedik diyecekler, üzerimize oyunla

Oyle bişeyi ancak İstanbul takımları ile yapabilirler diye biliyorum.. Aklıma bi tek bjk geliyor onlarda dunden razı :(

sabah ben yazmıştım ibb ile birleşeceklerini düşünüyorum .zaten istanbul'u sarıgül kazanırsa ibb'yi kapatacağını söylemişti büyük ihtimal bunlar alır. fenergücü olarak devam ederler tahminim.

Şu fenerbahce olmazsa ekonomi düşer mantığı nedir Allah aşkına ya tam bir halk efsanesi

Hadi cekilmeyen diye aciklama yapacak simdi bizim klup cok iyi olur. Bunlar bank asya'ya gidecegini saniyor herhalde cekilirlerse? Ametor ligden baslamalari gerekiyor direk.

Bunlarin esas amaclari ligden cekilmek falan degil. Apaçık her zamanki gibi blof yapiyorlar. Tek dertleri zaman kazanmak ve mali olarak batmalarina engel olmak. Aziz ve tayfasinin Fenerbahçe'nin batmasi cok umrunda olmayabilir ama bu zamana kadar kulube verdikleri paralarin da derdine dustukleri icin kume dusme karari verilene kadar paralarını kurtarmaya bakıyorlar.

Aynen bu çıkışların tek sebebi gündemi değiştirmek çünkü 100 milyonluk satış yapmayı düşünüyorlar, sırf piyasa çalkalanıp değer kaybı olmasın diye böyle yapıyorlar, 100 milyonluk satış yapıp kendilerini kurtarma derdindeler satamazlarsa batmak üzereler, ciddi manada ekonomik sıkıntı içerisindeler..

Bu ezikler yine kendilerini ve geri zekalı akıldan yoksun taraftarlarını kandırmaya devam ediyorlar.Her şeyi söylüyorlar,söylemedikleri biz bu çıkışı küme veya kümeler düşmemek için yapıyoruz diyemiyorlar.Arada bazı ipuçları veriyorlar toplanan belgeler kanunsuz diye ama yemezler,hayvan terli.Bu yavşakların düşürülmesini büyük bir ümitle bekliyorum.

Daha çekilmedi mi yav birileri? Her iki haftada bir çekiliyorlar :)

Bu arada maçanız sıkıyormu çekilmeye... Ulan tehditleriniz bile sahte.

47 m euroluk borcu 80 m euroya çıkar. sonra çekiliyoruz de... Heee. Tabi tabi;

Fener.jpg

sene 2004te aynı muhabbet 2014te aynı muhabbet bız bıktık sız bıkmadınız sıkıosa yapın helal olsun dıyelım :D

Geri
Üst Alt