Fenerbahçe'den "Çekiliriz" Tehdidi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=y3J6nbpMhJs[/media]

Salla salla gül memeler çağlasın

Salla salla yer yerinden oynasın

Bu dem talan çağıdır

Yer ki meram bağıdır

Ay ay ay ay ay ay canlar

Sen kıvır çevir AZIZ

Bu hal dünya halidir

Ay ay ay ay ay ay canlar

SALLA AZIZ SALLA; KIVIR AZIZ KIVIR... hahaha Zamaninda buna mixer Aziz derlerdi.

Bir şarkıda benden gelsin. Ama sözleri şöyle söylüyorum;

" Gereksizse söndür Feneri Platini " :nargile:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fqZNleVPys4[/media]

Bu arada tehlikenin farkındamısınız;

2-3 sene sonra bunlar bize " Bizde PTT 1.lig kupası var. ama sizde yok" diyecekler ...

:trollfacce.gif:

Beyler size bir sorum var.

Şimdi bunların futbolcuları ile çok fahiş sözleşmeleri var.Fenerbahçe ligden düştüğü zaman bu sözleşmeler ne olacak ? Yükümlülükler aynen devam edecek mi yoksa ligden düştükleri için bir anlamı kalmayacak mı ?

Şimdi bunların futbolcuları ile çok fahiş sözleşmeleri var.Fenerbahçe ligden düştüğü zaman bu sözleşmeler ne olacak ? Yükümlülükler aynen devam edecek mi yoksa ligden düştükleri için bir anlamı kalmayacak mı ?

Sow la caneri alsak iyi olcak gibi deme :)

Türkleri bilememde yabancıların çoğu kaçıp gidecek. Webo gibi vasıfsızlar kalır sadece. 3 yabancı hakkı vardı sanırım PTT'de. Türklerdende vefa gösteren olabilir. Selçuk için falan arayıpta bulamadığı ortam Fenerde oynarım diye kalırlar. Ayıda taraftara yaranmak için kalır

Türkleri bilememde yabancıların çoğu kaçıp gidecek. Webo gibi vasıfsızlar kalır sadece. 3 yabancı hakkı vardı sanırım PTT'de. Türklerdende vefa gösteren olabilir. Selçuk için falan arayıpta bulamadığı ortam Fenerde oynarım diye kalırlar. Ayıda taraftara yaranmak için kalır

Yok onu demedim.Şöyle misal Emenike senede 2.6 milyon garanti alıyor ve 4 senelik mukavelesi var.Bu mukavelenin şartlarının yerine getirilip parasının ödenmesini mi ister yoksa bu mukavele geçersiz mi olur ?

Yok onu demedim.Şöyle misal Emenike senede 2.6 milyon garanti alıyor ve 4 senelik mukavelesi var.Bu mukavelenin şartlarının yerine getirilip parasının ödenmesini mi ister yoksa bu mukavele geçersiz mi olur ?

İster tabi. 4 yılı kapsıyor sonuçta hangi ligde oynadığının bi önemi yok.

Bunların kaç gündür tek dertleri var, o da gündemi değiştirip tahvil satışı gerçekleştirmek, ekonomik olarak dar boğazdalar..

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. / FENER [] 01.03.2014 13:40:50

altpaket.gif
İhraç Belgesi

metin.gif

16.12.2013 tarihinde SPK'ya yapılan azami 200.000.000 TL tutarlı borçlanma aracı başvurumuza karşılık SPK'nın 14.02.2014 tarih ve 4/113 sayılı kararı çerçevesinde kolektif yatırım kuruluşları hariç gerçek ve tüzel kişilere tahsisli olarak satılmak üzere azami 100.000.000 TL tutarındaki ihraç belgesi SPK tarafından 26.02.2014 tarihi itibariyle onaylanmış olup ekte yer almaktadır. 4 Mart 2014 tarihinde ihraç edilmesi planlanan tahviller TL cinsinden, 728 gün vadeli, 91 günde (3 ayda) bir olmak üzere yılda 4 (dört) defa kupon ödemeli, Hazine Gösterge Faiz Oranı + 350 bps faizli olarak her bir kupon döneminde belirlenmek üzere değişken faizli olacaktır.

Arkadaslar yardimci olun lütfen. iki gündür girmedim siteye ve neler oldugunu tam anliyamadim sorularima yanit verip biraz da gecenleri özet gecerseniz sonsuz tessekürlerim:

1- Demirören UEFA binasina Infantino tarafindan mi cagrildi? ve bu kanitlandimi?

2- FB'nin TFF'yi hakem olaylari diye yalan atip asil bu "cezayi" mi konusmaya gitti?

3- bu kuslarin basin toplantisi yine ne anlama geliyor? yine bos bos konusup sturm graz maci mi diyorlar yoksa bu cekiliriz tehditi aptalligi icinde birseyler olacakmi diyorlar?

4- Kisa bir özet gecermisiniz arkadaslar?

Arkadaslar yardimci olun lütfen. iki gündür girmedim siteye ve neler oldugunu tam anliyamadim sorularima yanit verip biraz da gecenleri özet gecerseniz sonsuz tessekürlerim:

1- Demirören UEFA binasina Infantino tarafindan mi cagrildi? ve bu kanitlandimi?

2- FB'nin TFF'yi hakem olaylari diye yalan atip asil bu "cezayi" mi konusmaya gitti?

3- bu kuslarin basin toplantisi yine ne anlama geliyor? yine bos bos konusup sturm graz maci mi diyorlar yoksa bu cekiliriz tehditi aptalligi icinde birseyler olacakmi diyorlar?

4- Kisa bir özet gecermisiniz arkadaslar?

1- Evet gidişi kesin. Hatta bunların medya Euro 2020 için çağrıldığını yazmış. Ama çoğu kaynak şike cezası için çağrıldığını söylüyor. UEFA 27 martta tüm ülkelerde şikeye ortak cezayı konu alan toplantı yapacakmış.

2-Aynen öyle..

3-Tek amaçları suyu bulandırmak. Bunu net biliyoruz. Ama perde arkasında ceza yiyeceklerini öğrendikleri için ayak mı yapıyorlar, borsa da manipülasyon mu yapıyorlar onu bilen yok.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=OXIBJQhGytQ[/media]

Bunlara tam uyuyor.

umuyorum yönetimimiz bunlara düşmemeleri adına destek falan olmaz. eğer para kaybederiz vs.. gibi kaygıları varsa ben şimdiden taraftar olarak üzerime düşen neyse telafi edebilmek adına hazırım. adil, şikesiz, iyi olanın kazanacağı bir lig istiyoruz, o yüzden aziz gibi mafya kılıklı, işine gelmedimi oraya buraya tehdit savuran, şeref haysiyet yoksunu insanların bu ligde varolmasından rahatsızız.17 ye karşı neden 1? bu salaklar bunu kendi kendilerine sorgulamalı. fb de cezası neyse çeksin ve adam gibi yöneticiler seçip tekrar rekabete dahil olsun. zaten o taraftarlarının azıcık beyinleri olsa başlarına gelen bu bitmek tükenmek bilmeyen musibetlerin azizin saçma sapan işleri yüzünden olduğunu anlarlar ama halen, atatürk takımı, yok cemaat, yok akp diyip kendi kendilerini kandırıyorlar.ha bide ilginç olacak bir saptamam var. sanırım bunların sembollerinin kuş olması raslantı değil, çünkü taraftarlarıda hakikatten kuş beyinli.

bu adamlar bu artistliklerine taraftarı nasil prim veriyor anlamıyorum

bir çekiliriz derler çekilmezler havuzdan cıkarız derler cıkmazlar kendi kendimizi düşürecez derler sonra cıkarkar sıkıyosa tff düşürsün diye tehdit ederler hep aziz haklı ne oldu başkanınız çıktı uefa çatırdayacak dedi uefa kurallları of olur dedi ne oldu be kardeşim bi kişi çıksında defol febenın başından desin nedir bu korku dunyanın hangi yerinde şikeden hapis yatan baskan hapis de yeniden başkan seçiliyo yeminle rezillik ya kuş simgeli taraftar acın şu gözünüzü be bu kadar saf olmayın be egerki burasi adaletli olan bir avrupa ülkesi olsaydı ne hale gelmiştiniz bunu nasil anlamıyolar hep ben haklıyım ben haklıyım

Puffff, şikecilerin yürüyüşü varmış bugün fbtv den verdi az önce izleyen oldu mu hiç?

Tam rezalet 50-100 kişi ya vardı ya yoktu:D

Yetişkin bir fenerbahçe futbol takımını senede 524698436 kere ligden çekebiliyor.

Kubilay Türkyılmaz

SON DAKİKA: UEFA TFF'den Fenerbahçe'nin ikinci lige düşürülmesi ve -20 puanla başlaması;

Beşiktaş'ın -18 puanının silinmesi, Sivasspor'un 1. lige düşürülmesi ve -12 puanla lige başlaması,

Gaziantepspor'un -8 puanının silinmesi, Mersin İY 2. lige düşürülmesi -14 puanının silinmesi,

aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 4 kişinin futboldan ömür boyu men cezasını talep etti.

Gelişmeler gün içinde duyurulacak.

Anca keser.

Geri
Üst Alt