Fenerbahçe'den "Çekiliriz" Tehdidi

Cok ofkeli bi topluluk bu fb aman yarabbi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çekilmezseniz adam değilsiniz ya da çekilmeyin düşürülmeniz daha çok zevk vericek

Çok ah aldınız,defolup gitmeniz dileğiyle !

Fener hayir sen kovmadin ben istifa ettim mi demeye calisiyor, yoksa tff istifa ederse daha onceki gibi bir 2 yil daha kazanir miyim hesabi mi yapiyor?

Amaaan ne farkeder ki her ihtimalde dusecekler ve batacaklar.

Infantino fenere "ligden cekilsenize birsey deniycez" demis :D

O değilde sular yine ısınmışken benim merakımı yine küçük şikeciler çekiyor ,

feneri zaten biliyoruzda bunlara çakacaklar , 3 maymunu oynuyo hırbolar şu an ...

O değilde sular yine ısınmışken benim merakımı yine küçük şikeciler çekiyor ,

feneri zaten biliyoruzda bunlara çakacaklar , 3 maymunu oynuyo hırbolar şu an ...

beşiktaş seneye de avrupada olmayacak.tedbirdi zaten aldıkları.cezayı bu sene yerler fenerle.fenerin ki de yalan beyandandı zaten.

arena'yı yıkalım başınıza da sonra ne yapıyorsanız yapın,aceleci olmayın bu kadar

Durum harbi harbi ciddiimi beyler yoksa tırıvırı düştü düşecekler muhabettimi iki senedir olduğu gibi

TheRevolution ‏@revolutionfbcom 10 dk.

ŞOK: FB klüp Avukatı: UEFA düşmemizi sağlamadan son kozları oynuyoruz, o da olmazsa onlar düşürmedi biz çekiliyoruza döndürürüz.

TheRevolution ‏@revolutionfbcom 6 dk.

BİLGİLENDİRME||| Klüp avukatımızın yapmış oldugu konusma farklı iki kaynaktan doğrulanarak sizlerle paylaşılmıstir

Ahahahaa zeki cocuklar abisi bunlar :)

Kendileri soylemeden saatler once burada yazildi cizildi bunlar anca bunu dusunmustur diye.

Ulan ne kadar mallar.Zamanın da direnmeyip küme düşseler bu kadar eziyet çekmeyeceklerdi.Bazen acıyorum.:disgust:

eee şimdi ne oldu yani ... casın gerekçeli kararı ulaştı ise tff ve bu şerefsiz kanı bozuklara uefa avrupadan men ile cezasını vermedi mi şikecilere küme düşürme cezasını bizim tff mi verecek tüpçü mü verecek ? biraz hayal mi kuruyoruz acaba ? nedir yani şimdi işin aslı astarı

Geri
Üst Alt