Fenerbahçe'den "Çekiliriz" Tehdidi

BhhKNnwIUAA3Xiy.jpg:large

BhhJWBWIUAAnSNq.jpg:large

UEFA düşürebiliyorsa bunları eğer,5-6 lig düşürür bunlar bide salak 10 senede ancak çıkarlar artık çocuklarımla derbi(!) izlerim

Melo bir yerden bu haberi duydu kesin. Adam mesaj vermeye çalıştı ama herkes gol sevinci sandı :D

Ersin Gökalioğlu kim beyler şimdiye kadar dedikleri çıktı mı ?

Ben bu Aziz Yildirim´i cok seviyorum arkadaslar, keske hic ayrilmasa Futbol´dan. Bu adam sayesinde, Tür futbolunda tat tuz eksik olmuyor. Her zaman bir show, tehdit, gerilim ve heycan hakim oluyor Türk futbolunda Aziz Yildirim sayesinde. Bu sene 10. sampiyonlugumuzu alicaz adamin elinden. Sikeye karismasaydi bir Galatasaray Efsanesi olabilirdi.

Söyle 5-10 sene sonra mac öncesinde ödül töreni yapip, ona "Galatasaray efsanelerini aniyor" adi altinda bir ödül teslim etsek, oda gülümseyerek alsa söyle. Tribünler "Aziz Baskan, Galatasaray Sampiyon" diye tezahürat yapsa.

Dinçer Güner ‏@dincerguner 1 sa.

Hem mars hem de satürnün geri harekette olması, geçmiş eylemlerimizin iyi veya kötü hesaplarını ödeme zamanı demektir

Dinçer Güner ‏@dincerguner 1 sa.

Umarım son 1 yılınız iyilik içinde geçmiştir, eğe ki hak yemiş, oyun oynamış,başkalarına zarar verdiyseniz geçmiş olsun. Karma çalışacak

bu da olaya astrolojik bi yaklaşım arkadaşlar ahahhahahha:devil:

Biri çıkıp çekilin lan hadi çekilsenize dese o an uefa kupasını kaldırdıgımız gibi hafızama kazırım unutulmaz bir an olur

kus gocleri normalde coktan oldu

biraz hiz yapin yetisirsiniz :D

Ben bu Aziz Yildirim´i cok seviyorum arkadaslar, keske hic ayrilmasa Futbol´dan. Bu adam sayesinde, Tür futbolunda tat tuz eksik olmuyor. Her zaman bir show, tehdit, gerilim ve heycan hakim oluyor Türk futbolunda Aziz Yildirim sayesinde. Bu sene 10. sampiyonlugumuzu alicaz adamin elinden. Sikeye karismasaydi bir Galatasaray Efsanesi olabilirdi.

Söyle 5-10 sene sonra mac öncesinde ödül töreni yapip, ona "Galatasaray efsanelerini aniyor" adi altinda bir ödül teslim etsek, oda gülümseyerek alsa söyle. Tribünler "Aziz Baskan, Galatasaray Sampiyon" diye tezahürat yapsa.

ben ciddi ciddi beyoğluna heykeli dikilmesi taraftarıyım :coffee:

Fener kume dussun ama Aziz Yildirim men edilmesin, omur boyu baskan kalsin. :D

Geri
Üst Alt