- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
tekneci ersundan sonra sampionluklari yok ve bu durum bu mallari iyiden iyiye kudurtuyor. ellerindeki kadiköy serileri bitti. yine bir seyler bulup ona sarilmalari lazim. bulamiyorlar, bulamayacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakın arkadaşlarım feneri tutuyor. O yüzden üstüme alındım. Hesap mı vericem?
işine bak.bundan banane?
+1Direkt olarak fetöcü savcılarla top oynayan fb yönetiminin fotoğrafını paylaşsınlar yeterli.Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış diye boşa dememişler.Ulan şikeden fetö muhabbetine yırttınız.Mahkeme tapeler gerçek ama toplanış şekli yasal değil dedi götü kurtardınız.Türkçe olimpiyatları sponsoru koçun kendisiydi.Hiçbir siyasi güç dahil kimse Galatasaray camiasına laf edemez.Galatasaray bu ülkenin en büyük sivil toplum örgütüdür.Akıllı olun.İş birliği yaptığınız fetöden sonra kim kaç şampiyonluk almış bakın şerefsiz köpekler.Ortalığı boş bıraktıkça götünüz karıncalandı.Türkiye’dir Galatasaray.
BIRAK. Nkfvas diyen mesajları da editliyor musunuz çevremde fenerli var diye? Yoksa modların bu tutumu bana özel mi?ABARTMA. Neticede bir spor. Bu kadarı fazla. Etrafımızda dostumuz arkadaşımız var fenerli olan.
Şunu paylaşsak altından kalkamazlar.Ama hükümette bunlarla iş tuttu diye Abdul paylaştırmaz.Yaptıkları şikeleri derleyip gelişine çakılır. Araya bunu da serpiştiririz. @yönetim uyuma
![]()
diagne gibi kacirdik gibiSaf saf konusmayin yav golluk pas verdiler
Arkalarini donmusler sahane bi vaziyette duruyolar. Degerlendiririz umarim
yooBIRAK. Nkfvas diyen mesajları da editliyor musunuz çevremde fenerli var diye? Yoksa modların bu tutumu bana özel mi?
NKFVASBIRAK. Nkfvas diyen mesajları da editliyor musunuz çevremde fenerli var diye? Yoksa modların bu tutumu bana özel mi?
diagne gibi kacirdik gibi
Nkfvas diyen mesajları editlemiyorsunuz ben en iyi fenerli ölü fenerli yazdım diye hemen edit. İkisi de aynı kapıya çıkıyor ama komik
Halen cevap yok salak medyasan
ölüm ile digeri ayni miNkfvas diyen mesajları editlemiyorsunuz ben en iyi fenerli ölü fenerli yazdım diye hemen edit. Komik