Fenerbahçe'den Galatasaray'a Komik Cevap!

Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz

Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız.

Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu'nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır.

Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon'umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.

Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

"Siz keyfinize bakın biz buradan kupamızı alıp öyle gideceğiz"
Fenere de Tff ye de Hükümete de sallıyordu korkmadan

"Siz keyfinize bakın bu akşam burdan kupamızı alıp öyle gideceğiz"
Fenere de Tff ye de Hükümete de sallıyordu korkmadan
Var ya iki cümleyle öyle bir yerin dibine sokardı ki neye uğradıklarını anlayamazdılar.

Şu an başımızda olan sümsükler şu an tir tir titriyordur.

sent via GSC

Var ya iki cümleyle öyle bir yerin dibine sokardı ki neye uğradıklarını anlayamazdılar.

Şu an başımızda olan sümsükler şu an tir tir titriyordur.

sent via GSC
Guzel cevap vermezseler basimizda yonetimin olmadiginin ilani olur

Umarım yönetim güzel bir cevap hazırlıyordur ve o yüzden bekliyoruzdur.Yoksa yönetim ocakta 20 oyuncu da alsa hükmünü yitirir.

Aziz Yıldırım dönemi 18/17 yi açıklasınlar

Şike döneminde Şekip Mosturoğlu nun şike oldugunu bende duydum deyip sonrada ifade değiştirmesini izah etsinler önce...

Guzel cevap vermezseler basimizda yonetimin olmadiginin ilani olur

Defolup gitsinler o zaman. Birseyi baslatiyorlarsa sonuna kadar götürmeliler, yok öyle sessiz kalmak falan.

Kaliyorlarsa da saniyesinde kulübün yakasini birakip defolup gidecekler.

Ilk basta iyi gibi gelmisti ama simdi fenerin hakemle mac almasi 2. plana dustu. Kavga 1 numaraya cikti. Atmasak daha iyiymis.

Eh o adilerin yuzlerini gizleyerek, tarihten silerek dogru bir durus sergilemis oluyoruz iste, bos ithamlar bunlar.

Yuh bu ne
Ben bunu ilk defa gördüm
Gerçekten de doğruymuş
Bir de pis işlerini savunmak için Atatürk'ü kullanır şerefsizler

Geri
Üst Alt