Fenerbahçe'den İstanbul Sözleşmesi'nin İptal Kararına Dair Açıklama

itirazlara bakıyorum önce sözleşmeyi yanlış yorumladığımız kadını koruduğu söylendi ama itirazların yoğunluğu ve lincin şiddeti ve savunulan fikirler haklı olduğumuzu gösterdi. alası yoksa nedir bunca tantana. sayfalardır sapkınlığı savunuyorsunuz hani kadını koruyordu bu sözleşme. :tbr::tbr::tbr::tbr:

itirazlara bakıyorum önce sözleşmeyi yanlış yorumladığımız kadını koruduğu söylendi ama itirazların yoğunluğu ve lincin şiddeti ve savunulan fikirler haklı olduğumuzu gösterdi. alası yoksa nedir bunca tantana. sayfalardır sapkınlığı savunuyorsunuz hani kadını koruyordu bu sözleşme. :tbr::tbr::tbr::tbr:
sen basta lgbt ye özendiriyor dersen millette sana sorar bunu. te allam ya

sss.webp

hem kadınları, hem eşcinselleri savunamaz mıyız abi? :D

Kadına saldırırsan, kadını savunurum.

Eşcinsele saldırırsan, eşcinseli savunurum.

Çocuğa saldırırsan, çocuğu savunurum.

Ateiste saldırırsan, ateisti savunurum.

Müslümana saldırırsan, müslümanı savunurum.

Hayvana saldırırsan, hayvanı savunurum.

Kim eziliyorsa, kim ötekileştiriliyorsa, kim haksızlığa uğruyorsa, ben onu savunurum.

bu forumun %99u "ibneligi" gündeme getirmiyor, hatta aklina bile gelmiyor ama kendi imzaladiklari sözlesmeden yillar sonra kendileri cikip bir de bunu icraat olarak yutturuyor ve hala alkis aliyor. biz buna gülüyoruz.

Yasaların uygulanmasını sağlıyor bu sözleşme. Mahkeme esnasında kadının avukatı ist. sözleşmesinde şu şu madde diye sunduğun hakim anayasayı hemen uygulamak zorunda kalıyor

Yok cunku ingilterenin bu konuda bir sicili var, orda bir kanun var isleyen bir sistem.
Sozlesmeden cikip cikmaman sorun degil ama senin amacin onemli, adamlarin sicili belli.

Kadin siddetlerin artisini sozlesmeye baglaman ne kadar komik. simdi sana saatlerce spurious relationship ve istatistik nasil okunur nedir anlatirdim da cok merakli olsaydin gider kendin okurdun zaten. eglenceli insanlarsiniz bilip bilmeden konusmak da boyle bisey sanirim.

Bu sozlemeyi kaldiran ''Kadin haklari ariyorsaniz kuranda bulursun, kadin haklari ordada yaziyor'' diyen bir taraftan gelince amac belli oluyor, tedirginlik bunda ibaret.

Ali Koc konusu gelince valla ben onu bunu bilemem dedigim gibi bisey bilmeden yorum yapmak cok kotu bisey. Bunu Ali Koc yayinlasa baskasi yayinlasa savunmak zorundayiz. Futbol biryere kadar.
Hocam kusura bakma At Kafasi Yarro diye kendini tanimladığın için, belkide o yüzden seni ciddiye alamıyorum.. Kadına Çocuklara şiddet uygulayan aşşağılık mahlukatlar için daha caydırıcı ve bu ülkenin insanlarının anlayacaği dilde bir yasa yapilabilir..

Yıl olmuş 2021 hala insan hakları savunuyoruz
akp'den zamaninda mv aday adayi olan gerginoglu isimli zat basta olmak üzere akp'ye kapak atamayanlar muhalefete gecip kendine insan haklari aktivisti falan diyor, oradan prim yapiyor :asd:

Yav istedikleri gibi yaşasın lgbti ler de aptal aptal iğrenç hareketleri kessinler kafi

Bu ülkenin kurtuluşu Z kuşağında abi. İnanıyorum buna.

alt metni ne olursa olsun takdir etmek gerekir.

yanlız bir küçük ayrıntıyı da belirtmeden geçmeyelim, kesinlikle ve kesinlikle bjk maçında artık büyük oranda şampiyonluğu kaybettiklerinden dolayı (kalan 10 maçta bjk ile 3 gs ile 2 maçlık farkı kapatamayacaklarını anladıkları için, sezon sonu başarısızlığına siyasi bir kılıf uydurmak için yaptıklarını düşünüyorum. bak biz bu açıklamayı yaptık, önümüzü kestiler algısı ile nefes alma alanı açmışlar kendilerine. yoksa o karar kaç gün önceden alındı, neden maçtan sonra açıklama yapıyorlar:d

yine de en baştan yazdığımızı tekrardan yazalım, alt metni ne olursa olsun takdir edilesi.

Konu mecrasından çıkıyor, Ali Koç resmi siteden bu açıklamayı yapıp, neden devamlı Tayyip'in karşısında haftada 3 defa el pençe divan.. samimi degil herif anlatmak istedigimiz bu,tıpkı bize Fetöcü deyip onlarla kirli ilişkisi olan yöneticileri gibi.. Yalı çocuğu Fenerbahçe 11 inde Homo oynatırmı yada transfer yaparmi?? 🙂🙂

Tek bir kişinin kararnamesiyle gece yarısı bir sözleşmeden çıkıyoruz
Üstelik bu sözleşme yıllardır insanların, daha fazla kadın acı çekmesin, katledilmesin diye uygulanması için her yerde, bütün sosyal mecralarda sesini duyurdukları ve uygulanmasını talep ettikleri bir sözleşme
Yıllardır bu ülkede kaç kadın, çocuk katledildi.
Kaç kadına, çocuğa tecavüz edildi
Hatta erkek çocuklarına bile tecavüz edildi. Ensar Vakfı olaylarını ne çabuk unuttunuz.

Bu sözleşmenin dediği tek şey şu : Topraklarınızda yaşayan bütün insanların şiddete, cinayete, tecavüze maruz kalmaması için elinizden gelen her şeyi yapın. Gerekli cezai işlemleri uygulayın ve şiddetin, zorla evlendirmenin, cinayetlerin önüne geçmek için her türlü önlemi alın.

Bu sözleşmeyi farklı bir yere çekmeye çalışanlar ve bir gece yarısı kararnamesiyle bu sözleşmeden çıkmamızı savunanlara ne desek boş...
Çünkü asla doğru diye savundukları şeyden vazgeçmez ve o uykudan uyanmaz bunlar.

Geri
Üst Alt