Fenerbahçe'den Kaan Kural'a Tehdit!

Benimde Kaan Kural'a katılmadığım noktalar oluyor ama mesleği ile tehdit etmek ne demektir ya. Sizin paralı kalemlerinizin toplamından daha dürüsttür Kaan Kural.

mafya kılıklı kuş beyinliler ordusu. bunlar mafyalıktan geri kalmaz ama kendilerini ifşa edecek kadarda kuşbeyinlilerdir

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6qELcWIl-3g[/media]

dün ntv spor'a baglanip tbf'yi elestiren kaan kural'i bugün eski fb yöneticisi murat özaydinli bu tweet ile tehdit etti.

[attachment=11022:BqaC2xsIUAE7X3U.png]

midem bulaniyor artik kimse bunlara dur demeyecek mi yahu nasil bir düzendir bu.

Ekli dosyalar

• BqaC2xsIUAE7X3U.webp
    BqaC2xsIUAE7X3U.webp
    13 KB · Görüntüleme: 208
işte bu camianın gerçek yüzü. bunların hepsi namussuz şikeci sahtekar mafya kılıklı elit magandalar. hepiniz gününü göreceksiniz şike çocukarı

Kaan Kural'ın konuşmalarını dinledim. Söylenmesi gereken sözlerin belki de yüzde 1'ini söylemesine rağmen böyle bir tehdit almış. Adam Galatasaray'ın çekilme kararını yanlış bulduğunu ve son maçı kazanabilecek güçte olmasına rağmen çekilmesini eleştirdi. Fb'nin sahasının kapatılması gerektiğini ve seyircili kararı çıkmasına şaşırdığını belirtti ki bunları söylerken herhangi bir prokatif ya da Galatasaray yanlısı bir tutum içinde değil sanki NBA'deki final serisi maçında Miami'nin sahasının kapatılma kararını yorumlarmışçasına normal bir ses tonuyla objektif bir yorum getirdi. Buna rağmen tehdit alması skandal.

Kaan Kural bu ülkeye basketbol sevgisi aşılamaya çalışan bir kaç kişiden biridir ve herhangi bir kötü niyetli tacizi hak etmemektedir.

Siz kimsiniz ki herkesin gözü önünde birini işinden etmekle tehdit ediyorsunuz.Bu yaptıkları resmen suç.Bu kadar aleni bir şekilde şerefsizlik yapılmaz yav.Murat özaydınlı da aynı Mahmut uslu gibi şerefsizin teki.Gerçi Fener yöneticilerinin hepsi aynı b.k.Ayrıca tweetini silerek her zaman ki gibi 180 derece geri dönüş yapmış.Bunlar aynı dansöz gibiler.

Fenerbahçe'nin en iyi bildiği şeyler :

1- Şike

2- Sahtekarlık

3- Yalan

4- Tehdit

Böyle yazması iyi olmuş. Ne olduklarını gizlemiyorlar en azından.

yancı murat hayal dünyasında yaşıyor. nba dışında kadın programı mı yapıyor görev almasın :)

Bu arada bu sözlerden hareketle ekrana çıkanlar Fenerlilerin özel talimatıyla bir amaç uğruna çıkıyorlar.

O amacında ne olduğu belli; Yalakalık, yandaşlık, rakipler için tükaka ve karalama operasyonları..

Bunu ben demiyorum kendi itiraf ediyor.

Yanlıyormuyum... ;)

Bunlara TERÖRİST deyince içimizdeki bazılarının işine gelmiyor nedense , ne diyek Mahmut mu diyek !

Geri
Üst Alt