Fenerbahçe'den Sert Açıklama: Savcılar Göreve!

Fener’in şampiyonluk şansının devam etmesi lazım.
Trabzon kalan 3 maçta da yenilir, Fener son 3 maçı da kazanırsa puanlar eşitlenir.
Eğer ikili averajda Trabzon üstün derseniz onun da çaresi var.
Federasyon son 3 haftada ikili averaj geçersiz, genel avareja bakılır diye kural değişikliğine gidebilir.
Sonuçta Fener için sezon ortasında kural değişikliğine gidilmedi mi?
Dünya şike rekorlarını alt üst ettiği halde küme düşmedi sonuçta.
Fener için kural değiştirilip aynı sezonda 2 defa şampiyon olmadık mı?

Bu arada aynı sezonda 2 defa şampiyon olduğumuza göre şu anda 23 olması lazım şampiyonluk sayısının.

ben bu savcılık kafasının abartı olduğunu düşünüyorum. sırf ses çıkarma .

anons ve maç bitmeden böyle girilmesi - hakemin prosedürü uygulamaması (içeri girme etme fln) gibi konulardan cik cik yaparlar diodum. Onuda yarın yaparlar heralde.

ama zaten zerre haysiyetleri olsa ulan ikinci yarı puana bak - ilk yarıda 4 -5 hafta adam olsaydık demek yerine , özeleştiri yapmak yerine bu tavırları bir klasik.

esasen lazyo temiz olsa bu acıklamanın üzerine şike sezonu içinde olan bütün pislikleri combo şekilde yüzlerine vurabilirdi uygun ortamda olustu

ts ne kadar salak bir camia olsa da bunların kudurması eğlence ve keyif verici tabi

Trabzonspor otobüsünün üzerinde şampiyonluk seneleri arasında 2010/2011 de yaziyor. Bunu fark eden fenerliler, "Şampiyonun kupası müzesinde olur" diye bizden çaldıkları pankartı kullanıyor geçen maç. Bunun üzerine Trabzon inatla 2010/2011 şampiyonu biziz diye pankarta yazınca bugün, şikeciler kuduruyor. Pislik yapıp anında tepki vermek yerine maç sonunu bekleyip olası şampiyonluğa gölge düşürmek için maç biter bitmez yayınlıyor ve trabzona resmen fetöcü diyor.

2010/2011 yılı şampiyonu Trabzonspor'dur, adamlar haklı. Fener yine pislik peşinde.

FB TV'de fener yöneticileri bağlanıp 3 Temmuz konuşuyorlar yahu. Kumpas mumpas diyorlar.

yıllarca galatasaray'a trolleriyle, yöneticileriyle fetö iması yapan fb-bjk ittifakıydı. hatırlayın rocky balbao'lı koreografi yaptığımızda "ayağa kalk" sloganını bile darbe iması diye pazarlayan bu şerefsiz iki camianın unsurlarıydı. herifler 28 şampiyonluk diye yüzsüz yüzsüz her yerde dile getiriyorlar. dinsizin hakkından imansız gelir bizim artık dişimiz, pençemiz körleşmiş ts ile uğraşsınlar.

Geri
Üst Alt