Fenerbahçe’den Skandal!

Alttaki yorumlara baktım da ya gerçekten beyinsizler bunlar, siz geri zekalısınız dediğimizde kızıyorlar ulan sahasında kupa aldıklarımız, lan adamların 2 tane daha net penaltısı verilmemiş bana uzatmanın uzatmasındaki belgaz* a diz var hesabı yapıyorlar lan olm siz adam olmazsınız böyle devam edin azalarak yok olacaksınız Vefa Spor gibi az kaldı.

*Belgaz:Erolca' da Pelkas demektir.

Bu lake denen HERIF kim nasıl almış bu videolu. Benim gözümde en büyük şüpheli serdar tatli

Kayıtta bir şey yok diyenler iyi düşünün beyler.. evet yok zaten ondan bunu paylaşıyorlar bu kayıt tek midir inanıyor musunuz.. tehdit ediyorlar hakemleri mhk yi federasyonu medyayı heeey en ağır tepki verilmeli buna suç duyurusunda bulunulmalı
Ya alayını yayınlasınlar bakalım kime girecek en son, bunlar daha sahalarındaki görüntüde photoshop ile kendi takımlarını silen beceriksizler, bunlar şampiyon olmadıkları halde timsah yürüyüşü yapanlar, bunlar muz sallayan ırkçıları midelerinde rahatsızlık vardı diye savunan utanmazlar değil mi?

Her yaptıkları ayaklarına dolanıp halen bize bok atan kaybedenler kulübü. Var çıktığından beri reziller çünkü bu yaptıklarını her zaman yapıyorlardı ama görünmüyordu, en başlarda yayın yoktu, sonra yayın geldi var yoktu.

kesin doğru mu ses kaydı da ?

Serdar Tatlı sızdırmıştır.

Bence bir arkadaşı ile gayri resmi konuşurken penaltı pozisyonunu açıklıyor gibi. Var konuşması ya da resmi bir konuşma değil gibi duruyor.

Rıdvan kankası Tatlı aracılığıyla mı ulaşmış kayıtlara
Başka kim nasıl ulaşabilir

Koç başkanlığında Fenerbahçe camiası kontrolünü kaybetmiş bir örgüt olarak devletin yasalarını, makamlarını hiçe sayarak suç işliyor. Başka bir kurum yapsa şu yapılanları sabah 5’te evlerine operasyon düzenlenirdi. Bu yapılanlar hukuk devletlerinde kabul edilir şeyler değil.

Bu arada geri zekalılar kendileri dinlememiş mi bu kaydı? Adam açıkça, güzelce anlatıyor neden iptal ettiğini. Bunu skandal bir kayıtmış gibi servis etmek ancak bunların zeka seviyesi için mantıklı olabilir.

Size yine bol keseden uzatma dakikalari dagitiliyor, bizde o da yok

Bu örgüte ne zaman müdahale edilecek? İyice zıvanadan çıktılar inanılmaz şeyler oluyor. Adamların hukuka uygun 1 tane işi yok

Kimle konuşuyor maçın gözlemcisi fln mı?Rapor yazan farklı biri var mı?

Bundan daha büyük skandal olmaz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt