Fenerbahçe'den TFF'ye Harcama Limiti Tepkisi

Bununla beraber yönetim kurulumuz göreve geldiği günden bu yana finansal durumunu düzeltmek adına bir çok adım atmıştır. Takım harcama limitlerine dahil olan kalemlerde 2017-2018 sezonunda 92 Milyon Euro’luk harcamayı bir sonraki sezon 82 Milyon Euro’ya geçtiğimiz sezon ise 64 Milyon Euro seviyelerine indirmiş olup, %30’luk bir tasarruf sağlamıştır. Ancak açıklanan limitler doğrultusunda bugün bizden beklenen 64 Milyon Euro’dan 18.8 Milyon Euro seviyesine inmemizdir. Buna hangi açıdan bakarsanız bakın, futbolun gerçeklerinden çok uzak olduğu aşikardır.

Kendilerini ele vermisler :) bizim kadar maas ödüyorlar.
Gustavo 5 Kruse 4.5-5 vs. Bu ne

fb açık açık limiti aşmışız hatta bize tolerans bile gösterilmiş diyor buna ceza gelmeyecek mi şimdi?

Bununla beraber yönetim kurulumuz göreve geldiği günden bu yana finansal durumunu düzeltmek adına bir çok adım atmıştır. Takım harcama limitlerine dahil olan kalemlerde 2017-2018 sezonunda 92 Milyon Euro’luk harcamayı bir sonraki sezon 82 Milyon Euro’ya geçtiğimiz sezon ise 64 Milyon Euro seviyelerine indirmiş olup, %30’luk bir tasarruf sağlamıştır. Ancak açıklanan limitler doğrultusunda bugün bizden beklenen 64 Milyon Euro’dan 18.8 Milyon Euro seviyesine inmemizdir. Buna hangi açıdan bakarsanız bakın, futbolun gerçeklerinden çok uzak olduğu aşikardır.

Kendilerini ele vermisler :) bizim kadar maas ödüyorlar.
Gustavo 5 Kruse 4.5-5 vs. Bu ne

oyle olurmu yaw

gustavo 2.7
kruse 2.4

Kimsiniz la siz? Onlarca yıldır alttan alttan takımı çekeriz, şunu yaparız tehditleri. Bi halt yiyemezsiniz. AH çekilirsiniz ligden ya da havuzdan. O mabad var mı sizde? En son ŞL gördüğünüzde doğan çocuk neredeyse liseye başlayacak, son şampiyon olduğunuzda doğan çocuk okula başladı hala hebele hübele.

Dünya'nın hiçbir yerinde böyle terbiyesizlik göremezsiniz. Hem kurallara riayet etmeyeceksiniz hem karşılığında ceza almayacaksınız, hem de utanmadan hala harcama limitini değiştirin diyeceksiniz... Yapılan başarısız transferlerini hiç saymıyorum. (40 tane transfer yaptınız 35'i rezil)
Şike nedeniyle koskoca Juventus küme düşürülürken, bu ligde şike yapan takım için bir gecede kanun değişti, bu ateş üfleye üfleye sönmez. Havuzdan çekilen kendisi kaybeder, taviz yok !

Ulan kaç TL izin versinler size, 10 milyar TL'mi? Gözünüz doysun lan harca harca dünyayı yediniz, yedirdiniz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını bu futbolun içindekiler yiyip yiyip durdunuz yıllarca. Adalet olsa puanlarınız silinir, 3 sene transfer yasağınız olurdu. Halen ağlayın zırlayın.

Kimsiniz la siz? Onlarca yıldır alttan alttan takımı çekeriz, şunu yaparız tehditleri. Bi halt yiyemezsiniz. AH çekilirsiniz ligden ya da havuzdan. O mabad var mı sizde? En son ŞL gördüğünüzde doğan çocuk neredeyse liseye başlayacak, son şampiyon olduğunuzda doğan çocuk okula başladı hala hebele hübele.
çekildiklerinde bunları alacak bir ülke yok boş fanteziler

Ne oldu, hani istediginiz oyuncuyu alirdiniz?
Yani biz Mert Hakan'a senelik 2 milyon vermeyi bilmiyor muyuz?
Valla onu bunu anlamam, bizim takim da aciklama yapmali. Kurala uymayanlarin cezasi verilsin

O 64 milyon euro ne harcamasi?
Sadece bonservis ve maas mi?

Geri
Üst Alt