Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Fbli muhabirler 40-45 m euro diyordu bi deCeza almalı bunlar 64 milyon Euro harcamışlar.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fbli muhabirler 40-45 m euro diyordu bi deCeza almalı bunlar 64 milyon Euro harcamışlar.
Ne kadar yalancı medyaları var ortada. KAP açıklamasında kendileri itiraf ediyor zaten bu kadar para harcadıklarına göre lig başlamadan puan silme ve transfer yasağı uygulanmalı.Fbli muhabirler 40-45 m euro diyordu bi de))
Bununla beraber yönetim kurulumuz göreve geldiği günden bu yana finansal durumunu düzeltmek adına bir çok adım atmıştır. Takım harcama limitlerine dahil olan kalemlerde 2017-2018 sezonunda 92 Milyon Euro’luk harcamayı bir sonraki sezon 82 Milyon Euro’ya geçtiğimiz sezon ise 64 Milyon Euro seviyelerine indirmiş olup, %30’luk bir tasarruf sağlamıştır. Ancak açıklanan limitler doğrultusunda bugün bizden beklenen 64 Milyon Euro’dan 18.8 Milyon Euro seviyesine inmemizdir. Buna hangi açıdan bakarsanız bakın, futbolun gerçeklerinden çok uzak olduğu aşikardır.
Kendilerini ele vermislerbizim kadar maas ödüyorlar.
Gustavo 5 Kruse 4.5-5 vs. Bu ne
Gelmez burası türkiyefb açık açık limiti aşmışız hatta bize tolerans bile gösterilmiş diyor buna ceza gelmeyecek mi şimdi?
İlk defa rakam açıkladılar. Ama açıkladıkları 64 milyon euro'nun bile doğru olduğuna dair ciddi şüphelerim var.64 milyon euro futbol takımına maaş ödemesi yapmış aveller
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hatta muriç asgari ğcrete oynuyor, mhy de akbil + yemeğe anlaşmışoyle olurmu yaw
gustavo 2.7
kruse 2.4
çekildiklerinde bunları alacak bir ülke yok boş fantezilerKimsiniz la siz? Onlarca yıldır alttan alttan takımı çekeriz, şunu yaparız tehditleri. Bi halt yiyemezsiniz. AH çekilirsiniz ligden ya da havuzdan. O mabad var mı sizde? En son ŞL gördüğünüzde doğan çocuk neredeyse liseye başlayacak, son şampiyon olduğunuzda doğan çocuk okula başladı hala hebele hübele.
Yunanistan varçekildiklerinde bunları alacak bir ülke yok boş fanteziler