Fenerbahçe'den TFF'ye Harcama Limiti Tepkisi

Bence adamlar haklı bi anda böyle düşürürsen olmaz aynısıni bize yapsalar çok büyük tepki olurdu, tabii bu fenerbahçeyi yüzde yüz haklı kılmıyor ama haklılık payları var. Bi anda o kadar düşemezsin yillara bölünmesi lâzımdı bana gore .

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iki şeyde objektif olamam biri Galatasarayımın aleyhine birşey olursa asla objektif olmam 2 de febe lehine birşey varsa asla objektif olmam.Sana da tavsiye ederim renktaş o yüzden adamlar haklşı falan değil zaten harcama limitinin daha geçen sene anasını bellemişler o yüzden beter olsun aşağlık şikeciler

Avukat Ebrar Efkan Bilgiç: ''Fenerbahçe, bırakın transfer yapmayı mevcut durumda ancak U-19 takımıyla lige devam edebilir.''

Avukat Ebrar Efkan Bilgiç: ''Fenerbahçe, bırakın transfer yapmayı mevcut durumda ancak U-19 takımıyla lige devam edebilir.''
Bununla da devam edebilirler ucuzmuş

images

Bunlar hep senaryo. Ali Koc'un isine gelen bir durum. Zaten para yok... Kendi servetinin tamami bile Fener'in borcunu odeyemez. Hatta her sene Fener'in borcunun faizini kendi odemeye kalksa bir kac senede kendi serveti de biter.
Yapmalari gerekeni yapiyorlar. Danisikli dovus.
Hatta bu rakamlari Federasyon Baskani ile beraber belirlemis olma ihtimalleri yuksek.
Medyaya da boyle yalandan veryansin edip taraftarin gazini aliyorlar.

Bu sadece benim dusuncem. Nihat Ozdemir ile Ali Koc arasinda bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Yapay bir kac sorun cikartip, asil onemli konularda isleri perde arkasinda yuruttuklerini dusunuyorum. Kanitim yok ama bence boyle.

Şimdi biz resmî siteden geçen sene limitlere uymayan takımlara cezaların uygulanması gerektiğini ve bu işin takipçisi olacağız diye açıklama yapmalıyız.

Fb için bu harcamalimiti iptal olursa çokyanlış olur. Adamların 2-3 yıldır ciddi geliri yok avrupadan, sponsorları yetersiz, ligde başarısız, her yıl 300 milyon tl faiz ödemesi, dünya banka borcu var. Bına rağmen buyıl 64 milyon euroluk harcama yapmışlar. Utanmadan bunuda itiraf edip, tolerans istiyorlar. Sen bu yıl nasıl okadar para harcıyorsın ve hangi parayı harcıyorsun açıkla o zaman.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

abi mesajın son iki cümlesinde resmen tehdit var yada gerekirse ligten bile çekiliriz şeklinde bir durum olabilir bile demişler gibime geldi
Ligten bok çekilirler. Borsaya açık bir şirket nereye çekiliyorlar. Değil Ali Koç bütün Koç holding gelse yinede çekilemezler. Blöf yapıyorlar.

64 milyon euro futbol takımına maaş ödemesi yapmış aveller

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz ne kadar maaş ödemesi yaptık?
Bizim ki onlardan daha fazla ve onların sadece 3 puan üstünde zar zor bitirdik.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Ligden çekilmeyi düşünen takımlar şeyi de düşünüyor mu acaba kadrolu topçularını nasıl tutacaksınız takımda? Futbol oynamayacak takımın oyuncuları niye dursun Fifa'ya gider 10 saniyede sözleşme fesih yaparak başka takıma transfer olur.

EektVI-XoAEE-k6

Bunları uygulasa ya TFF
Eğer ayağına cezalar sadece bunlarda
Ben fenerin yerinde olsam 500 milyon lira harcarim

+26 fazla harcadın mi en yüksek ceza 3 puan silme veya kadro sınırlaması.

Bu iki cezayı bile verseler lige ambargo koydun mu sorun olmaz.6 puan farkla şampiyon oldun mu 3 puan sileseler de bişey olmaz.

Yeterki transfer yasağı vermesinler.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Alicim gecen sene harcama limitin 224 milyon tl iken 64 milyon euro, yani limitin 2 katindan fazla harcadiginizi itiraf edecek kadar salakca yaptigin aciklama icin tesekkur ederim oncelikle.

Bu tff kurallarina gore 3 puan silme, transfer yasagi, para cezasi , kadro kisitlamasi gibi 4 temel ceza gerektiriyor daha gecen seneden.

Simdi bize dusen bu ceza icin fenerasyonun takipcisi olmak !! Cunku isin sana göresi, bana göresi kalmadi.

kuşlara kol gibi giren icat

Transfer Istihbarat Şefi

Geri
Üst Alt