Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da megafon ile konuşuyor, organik osuruk gibi ses çıkıyorkoç çıkıp konuşmadığı müddetçe boş osuruk
hmm güzel özgür ve demokrasi cenneti bi yerde yaşıyor olmalısınız. hayırlı oylarYaw bunlar geçen sene yayıncı kuruluşa,o avarlara ftocu dedi, Ahmet Çakar'ın açıklamalarını da belge olarak gösterdi, bu sene can ciğer oldular.
Bugün bunu der yarın yine üstteki gibi döner. Zaten bu yasak hepsine olacak. Onaylamasam da durum bu. Ankaragücü için de açıklanmış. Bir gözdağı gibi işte. Hepsi onayladığı için hiçbir şeyi yapmayı doğru bulmuyorum. Şampiyonluğumuza odaklıyım. Demokratik hakkımı da sandıkta kullanacağım..
dogru olmadigini umit ediyorum
Istekte bulunduğun için bunu yapan yarın sandıkta giderken neler yapar.dogru olmadigini umit ediyorum
Bizimkiler yanaşır ama o iki sinsi yanaşmazGS BJK FB ortak bir aciklama yapsa karsisinda duramazlar aslinda.
Hukuk mu kaldı yav. Bana dokunmayan yılana karışmam diye diye bu hale geldik. Bu saatten sonra tek çare sandık.Yapamazlar edemezler hukukda böyle birşey yok!! diyenler vardı.İstediğin gibi hukuku eğip bükebiliyorsun.
taraftarlar yapsin diyecegim ama bizim UA'nin yonetim akpli gibiBizimkiler yanaşır ama o iki sinsi yanaşmaz
Katiliyorum ama suyun diger tarafi da bizi her an sirtimizdan bicaklayabilme ihtimali oldukca yüksek degil mi Dr House abiGS BJK FB ortak bir aciklama yapsa karsisinda duramazlar aslinda.
Istekte bulunduğun için bunu yapan yarın sandıkta giderken neler yapar.
tam aciklama yapilacagi an kulupler birligi tersi bir deklarasyon yayinlayabilir evet ama bu cikan haber dogruysa yarin ortalik karisacak demektir bakalim FB yonetimi sessiz mi kalacak yoksa hodri meydan mi diyecek?Katiliyorum ama suyun diger tarafi da bizi her an sirtimizdan bicaklayabilme ihtimali oldukca yüksek degil mi Dr House abi
hmm güzel özgür ve demokrasi cenneti bi yerde yaşıyor olmalısınız. hayırlı oylar
renktaş bahsettiğimiz grup her türlü şeyi bugüne kadar yapmış. tıpış tıpış olur umarımHiçbir şey yapamazlar. Tıpış tıpış gidecekler. Zaten seçime kalmadan çoğu yargılanmamak için kaçmış olacak.