Fenerbahçe’den Yasak Açıklaması: “Bu karar kabul edilemez”

Yaw bunlar geçen sene yayıncı kuruluşa,o avarlara ftocu dedi, Ahmet Çakar'ın açıklamalarını da belge olarak gösterdi, bu sene can ciğer oldular.

Bugün bunu der yarın yine üstteki gibi döner. Zaten bu yasak hepsine olacak. Onaylamasam da durum bu. Ankaragücü için de açıklanmış. Bir gözdağı gibi işte. Hepsi onayladığı için hiçbir şeyi yapmayı doğru bulmuyorum. Şampiyonluğumuza odaklıyım. Demokratik hakkımı da sandıkta kullanacağım..
hmm güzel özgür ve demokrasi cenneti bi yerde yaşıyor olmalısınız. hayırlı oylar

Katiliyorum ama suyun diger tarafi da bizi her an sirtimizdan bicaklayabilme ihtimali oldukca yüksek degil mi Dr House abi
tam aciklama yapilacagi an kulupler birligi tersi bir deklarasyon yayinlayabilir evet ama bu cikan haber dogruysa yarin ortalik karisacak demektir bakalim FB yonetimi sessiz mi kalacak yoksa hodri meydan mi diyecek?

Yeni gelecek hükümetten tek istediğim 10 dakikalık serbestlik tanınsın malum kişi dahil alayanin ağzını burnunu kıralım bu millet anca rahatlar . Zaten ülkede kanun namına bir şey yok.

SON DAKİKA

Fenerbahçe Kongre Üyesi Hasan Doğan, Fenerbahçe stadında hükümet istifa tezahüratı yapan taraftarlarların evlerine 6222 sayılı kanun kapsamında “spor müsabakalarını seyirden men” tebligatları gitmeye başladığını açıkladı.

bunlar bizde yönetici olsa ilk 6 ay sonra dövülmüstü, kovulmustu. Yapilani var elmas ile

Vallahi futbol bir eğlencedir. Protesto etmek demokratik bir haktır ama futbol stadlarinda hükümeti veya herhangi başka birseyi protesto etmek son derece yanlıştır bana göre. Seyircilerin arasında CHP'lisi, akp'lisi, hepsi var. Yarın bir gün stadlarda millet birbirine girer Allah korusun.

Herkes istediğini gitsin sandıkta yapsın.

hmm güzel özgür ve demokrasi cenneti bi yerde yaşıyor olmalısınız. hayırlı oylar

İzmir'de yaşıyorum. Hiç de güzel cennet gibi hayatım yok. Annem yatalak, bakım parası bile alamıyorum. Çünkü daha henüz heyete bile giremiyorum. Babamdan kalan emekli maaşı geçiniyoruz. Geçen dayım için gelen ceza sebebiyle beş ay boyunca o malulen aldığımız paradan 940 TL eksilecek! Üstelik kiradayız. Annemin durumu belirsiz, kendisi ikinci derecede kötü huylu kitleye sahip. Bu ay kontrolünde bakacaklar sıçramış mı diye! Senin gibileri anca klavyeden yazıp başka insanlardan bekler tepkiyi. Olan ona olur, sen sıcak yuvanda yazmaya, tepkiye devam edersin. İki ay kala şunlara ne gerek dediğim için ben yandaş olurum! Ben hiçbir zaman için bu partiye ne oy verdim ne de ailem verdi. Günlerdir de en çok her düşüncesini açık yazan kişi benim. Muazzam derecede ek gelire ihtiyacım var, gidip yardım bile almadım. Neden olduğunu biliyor musun bu yazdıklarımı tükürmemek için. Hem beslenip hem de burada şov yapmamak için. Çoğunun aptalca bulduğu gurur için. Şu yaşıma kadar çalışmadım da bu da neden biliyor musun, bunlar sebebiyle!

Okudukça sen ve senin gibiler utansın diye bunu buraya bırakıyorum. Vicdanınızla beraber.

Geri
Üst Alt